Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 10 ознак того, що він виявиться поганий у ліжку

10 ознак того, що він виявиться поганий у ліжку

Увага, турбота і повага, які проявляє по відношенню до тебе чоловік на перших порах, ще не гарантують, що він виявиться суперкоханцем - але дають на це надію. І навпаки: не чекай чудес від грубіяна і егоцентриста. Легко зрозуміти, що ти тільки час втратиш, якщо ...

8cdff7202e70a700bf63b8ece647a3b7.jpg (17.41 Kb)
Він по вуха в своєму смартфоні / компі і приділяє йому більше уваги, ніж тобі.
Це загальна проблема нашого часу, але, якщо йому постійно цікавіше ті баяни, які запостив його приятель, ніж дівчина, яка сидить поруч, - не чекай, що вночі він цілком присвятить себе твоєму оргазму. Хороший секс - це той, що нелімітований часом і увагою, яка приділена один одному. На нього не здатний той, кому не терпиться скоріше закінчити і втекти з проклятого реала.

Коли ти просиш його перестати щось робити, він вважає, що це весело: продовжувати на зло, а то й почати робити це ще інтенсивніше.
(Я б закон ввела: хруснув кісточками - рік умовно попросив не хрустіти, а він продовжує - довічне ув'язнення.). Ну і як такого розумнику можна довіряти в ліжку? Це просто небезпечно.

Він надто переймається тим, наскільки круто він виглядає.
І в ліжку його буде більше хвилювати, чи вдалося йому зробити добре собі, а не те, чи вдалося тобі отримати з ним задоволення.

Він носиться зі своїм членом як з писаною торбою.
У вас ще нічого не було, а він уже як би ненароком похвалився тобі розмірами гідності. Якщо дійде до інтиму, він, так і бути, дозволить тобі йому догодити - ось і вся любов. Такий хлопець сам себе знижує до рівня галочки, яку ти можеш поставити в списку любовних перемог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:10 міфів про чоловіків, в які пора перестати вірити

Ви з ним зустрічаєтеся, а ти досі поняття не маєш, чи вважає він тебе красивою.
Якщо він не піклується про те, щоб говорити тобі компліменти і підвищувати твою самооцінку, то навряд чи він і в ліжку подумає про твій психологічний комфорт.

Він відноситься до тебе без поваги.

Може принизити перед друзями, грубо критикує, дозволяє собі тупі висловлювання на кшталт "Мовчи, жінка, твій день - 8 березня". Зрозуміло, що він і в спальні поводиться як хам.

Він ніколи не розпитує тебе про тебе.
Якщо йому не важливо, як пройшов твій день, то яка йому різниця, як пройде твоя ніч.

Ви тільки перший раз поцілувалися, а він уже тягнеться до твоїх трусиків.
Дуже сумніваюся, що від хлопця, поспішного, як восьмикласник, можна очікувати неземного блаженства.

Він часто не знає, що сказати і як відповісти на запитання.
На перших порах це простимо: можливо, він так закоханий, що втрачає дар мови в твоїй присутності. Але якщо він по життю мимрить і не може придумати нічого цікавого, швидше за все, він і в ліжку виявиться таким же не здатним на імпровізацію.

Він погано цілується, хоча ти вже намагалася показати йому, як тобі приємно, але він все одно нічого не навчився.
Якщо вирішиш, що ще не все втрачено, - терпіння тобі на цьому шляху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 08.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1670

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: