Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / Які жіночі якості дратують хлопців?

Які жіночі якості дратують хлопців?

Деяким здається, що щастя в особистому житті можна собі забезпечити, якщо бути хорошою дівчинкою. Насправді деякі якості, які здаються нам позитивними, в буквальному сенсі відлякують чоловіків. Ось ці, наприклад.

339gk4zfcrs.jpg (26.07 Kb)
Акуратність
У житті хорошої дівчинки не повинно бути місця хаосу, правда? Скрізь повинен бути порядок - виключаючи сумочку, зрозуміло, тому що ти все-таки жінка, а не робот. Дорослому чоловікові абсолютно все одно, чи розкладені дівочі трусики за кольором, а сумочки - по сезону. Йому важливо, щоб ніхто не ліз в його царство хаосу. Так-так, в той найстрашніший ящик на балконі, в якому лежить "Денді", повна дискографія "Цивільної оборони", зламаний шуруповерт, банка цвяхів, надувний рибальський човен - і чорт лисий, напевно, теж лежить.

Дбайливість
Від цієї якості нам нікуди не дітися, тому що його основа - материнський інстинкт. І коли він прокидається, жертви неминучі: нам неодмінно потрібно кого-небудь нагодувати, обігріти, приголубити і полікувати від застуди. Здавалося б, що тут поганого? Це ж прекрасно, це і є справжня жіночність! Істинне занудство це, ось що. Мама у чоловіка вже є, і це значить, що він як мінімум раз на тиждень чує питання "Чому ти без шапки?". А на більше його нервова система і не розрахована, між іншим.

Відповідальність
Відповідальна дівчина ніколи нічого не забуває, завжди виконує свої обіцянки і думає в першу чергу про інших, а потім вже про себе. Це прекрасно. Проблема тільки в тому, що гіпервідповідальним панночкам завжди попадаються феєричні роздовбаї. Тобто не попадаються, звичайно, - відповідальна діва сама їх обирає, тому що їй не вистачає легкості. У теорії протилежності повинні з'єднатися і утворити міцну пару. На практиці - роздовбай тікає, на ходу підтягуючи штани. Тому що він витримає що завгодно, крім нескінченно тужливої пісні "Викинь ялинку, викинь ялинку ...".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:7 ознак того, що він по вуха в тебе закоханий

Передбачливість
Чудова якість! У передбачливої панянки всі ходи записані: завжди є грошова заначка, телефон хорошого доктора і тривожний чемоданчик на випадок ядерної війни. Але всі ці прекрасні моменти перекреслюються одним-єдиним вигуком "А я тобі казала! Я тебе попереджала!". Дратує! Дратує! Дратує!

Сором'язливість
Дуже дівоча якість, і у нас не так багато часу, щоб проявити його у всій красі: сором'язлива тридцятип'ятирічна панночка - це діагноз, погодься. Однак і тим, хто на багато молодше, теж нічим пишатися: спочатку це здається дуже милим, а на п'ятому місяці спільного життя дико дратує. Секс у темряві під трьома ковдрами і в місіонерській позиції - трохи не та історія, яку хочеться повторювати знову і знову.

Жертовність
Чула історії про дружин геніїв, які все життя терпіли важкий характер своїх благовірних, упокорювалися з приниженнями, з гордо піднятою головою зустрічали негаразди і позбавлення, а потім, звичайно, прославилися. Посмертно. А чоловіки їх між тим прославилися за життя і напевно були вдячні своєю самовідданістю дружинам, так? Ні. Вони сприймали це як належне - спасибі, якщо ноги не витирали об своїх вірних подруг. На щастя, генії - рідкісна порода. Чоловіки не настільки обдаровані зустрічаються набагато частіше. І абсолютно не розуміють, що їм робити з жінкою, яка готова покласти життя на вівтар їхньої праці. Адже передбачається, що за це життя потрібно нести відповідальність, а до цього не кожен готовий. У всякому разі, не прямо от відразу.

Принциповість
Все починається з бабусиної завіту про те, що не треба давати поцілунку без кохання. А далі по накатаній: не роби те, не роби це - все тільки тому, що панночці це не до лиця. Я - жінка, а значить, я - (вставити потрібне)! Невідомо, хто і з якою метою вкладає в наші голови цю нісенітницю.... Тому що принциповість - справа хороша, коли йдеться про добро і зло, наприклад. А коли мова йде про жіночність, це виглядає як гра в принцесу. Недорозвиненим трубадурам подобається - що є, то є. Питання - чи подобаються панночці недорозвинені трубадури? Нам чомусь здається, що не дуже.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 11.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1843

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: