Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 9 цікавих фактів про поцілунки, які ви не знали

9 цікавих фактів про поцілунки, які ви не знали

Поцілунки збільшують утворення слини в роті, яка дуже важлива для здоров'я зубів. Вона допомагає змивати бактерії, знищувати наліт і запобігати карієс...

kiss69.jpg (17.23 Kb)
1. Це тренування
Щоб поцілувати когось у щоку, потрібно задіяти всього лише 2 м'язи обличчя, а при якісному французькому поцілунку вам знадобляться всі 34! А це майже всі існуючі. За хвилину такого поцілунку ми спалюємо калорій 26, ну а процілувавшись годину, можете сміливо забути про похід в спортзал в цей день: ви спалили 1 560!

2. Це наркотик
Той вид ендорфінів, який вивільняється при палкому поцілунку, в 200 разів сильніше ефекту деяких наркотиків, що мають. Саме тому ви відчуваєте запаморочення, невагомість і ейфорію, процілувавшись якийсь час.

3. Це ризик для здоров'я
При поцілунку передається близько 278 видів бактерій. За один "сеанс" ми отримуємо в середньому 10000000 штамів. Вагома причина, щоб цілуватися тільки з перевіреними людьми, чи не так? можна перейти 278 видів бактерій? Поцілунок досить довго може залишити вас з передачею 10 млн бактерії! Це достатня причина, щоб тримати цілуватися з однією людиною, що ви знаєте і довіру і дивитися їх чистити зуби, так? Серед захворювань, які можна отримати через поцілунок - мононуклеоз і герпес.

4. Є місця де це заборонено
За поцілунок у громадському місці в Неаполі карали смертю - правда, в 16-му столітті. Але навіть сьогодні в деяких штатах це технічно незаконно в Седер Рапідс в Айові, а в Хартфорді, Коннектикут, не мають права цілувати мужів в неділю. А в Індіані вусатим чоловікам не можна вітати інших людей поцілунком в щоку.

5. Це наука
Існує слово, що позначає науку поцілунку. Філематологія вивчає культорологічне значення поцілунків у різних країнах. А філематофобія - це боязнь поцілунків: наприклад, у випадку параноїдального страху підхопити бактерію.

6. Це чуттєво
Губи є одним з найбільш чутливих органів тіла. Порівнюючи з ними кількість рецепторів зосереджена тільки в кінчиках пальців.

7. Це запорука молодості
Поцілунки допомагають зберегти м'язи обличчя в тонусі і запобігти провисання щік. А що виробляються ендорфіни забезпечують сяйво шкіри.

8. Це профілактика
Поцілунки збільшують утворення слини в роті, яка дуже важлива для здоров'я зубів. Вона допомагає змивати бактерії, знищувати наліт і запобігати карієс.

9. Вони інтернаціональні
Історія говорить про те, що ескімоси цілуються потершись носами - міф, створений Голлівудом. У Ютубі з'явилося відео інтерв'ю ескімоса, який народився і прожив в традиційній сім'ї 67 років. Він стверджує, що ніколи не бачив, щоб ескімоси терлися один об одного носами. Залиште цей формат для собак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:20, 09.10.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 2961

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: