Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 секс-ідеї, які варто втілити у 20

4 секс-ідеї, які варто втілити у 20

Аби додати іскру спробуй наші секс-поради!

10-privychek-schastlivyh-par-s-tochki-zrenija_1_1.jpg (23.38 Kb)
Ідея 1: Зайнятися сексом в забороненому місці
Незалежно від того, відбудеться це в спальні батьків, поки їх не буде вдома або на робочому столі бойфренда пізно ввечері в офісі, подібний секс пожвавить вашу з хлопцем пристрасть і підстібне до експериментів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як завжди бути бажаною

Ідея 2: Рольові ігри
Нехай з боку це звучить злегка комічно, але переодягнувшись у медсестру (або будь-який інший еротичний персонаж), ти відкриєш свою сексуальність з абсолютно нового боку. Варіантів безліч: можна грати в Червону Шапочку і вовка, а можна прикинутися актрисою, яка готова на все, щоб отримати роль у фільмі іменитого режисера (кому дістанеться амплуа режисера, ти напевно вже зрозуміла).

Ідея 3: Подивися "фільм для дорослих" разом з хлопцем
Шокуюче зізнання: більшість дівчат теж любить дивитися порно. Ми вважаємо, що з цього заняття можна отримати користь: по-перше, пікантна картинка на екрані допоможе тобі в мастурбації, а по-друге, надихне спробувати щось нове з хлопцем. У цьому випадку порно потрібно дивитися вдвох.

Ідея 4: Дай волю фантазіям
Хоча б раз спробуй розповісти хлопцеві про свої фантазії, а якщо не розповісти, то принаймні, пофантазуй самостійно. Займаючись сексом зі своїм бойфрендом, можна уявити, що тебе обіймає хто завгодно - твій колишній, колега або навіть Бред Пітт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 23.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 3404

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: