Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 популярних жіночих помилок в ліжку

6 популярних жіночих помилок в ліжку

Сексологами різних країн проводилося маса досліджень, щоб виявити все те, що заважає нам отримувати задоволення від сексу в повній мірі. Отже, головні жіночі помилки в ліжку.

06a0ghhjjhkmjio30bd40.jpg (23.13 Kb)
1. Сором.
Як з'ясувалося, чоловіків дратує, коли жінка швидко роздягається і пірнає під ковдру. Їм подобається дивитися на процес оголення, самим роздягати свою супутницю, а під час акту бачити її тіло. Дівчата часто соромляться своєї фігури, але ніхто не ідеальний. І потім, якщо ваш чоловік вас хоче, значить ви збуджуєте його саме такою, яка ви є.

2. Пасивність в ліжку.
Секс - командна гра. Якщо дівчина буде лежати, а хлопець буде намагатися за двох, то скоро йому це все набридне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що насправді він приховує?

3. Мовчання.
Не бійтеся обговорювати інтимні питання, нові способи отримання задоволення, пози, рольові ігри і так далі. Він же один з найбільш близьких вам людей, якщо ви з ним не можете поговорити відверто, то тоді гріш йому ціна.

4. Занадто часта відмова від сексу.
Бувають важкі дні, коли жінка дуже втомилася або хворіє. І люблячий чоловік повинен приймати це і на час залишати дівчину у спокої з цим питанням. Але часті "відмазки" ведуть до подразнення, а це в свою чергу - до сварок.

5. Критика.
Так, буває, що він швидко кінчає або ще що. Чоловіки в глибині душі дуже ранимі істоти, тому критичні зауваження на його адресу можуть сильно образити. Намагайтеся говорити тактовно і разом шукати способи вирішення проблем.

6. Імітація оргазму.

Тут, я думаю, все зрозуміло. Ніхто не любить, щоб його обманювали. Ви або зіграєте непереконливо і тоді йому буде неприємно. Або переконливо і цим позбавите себе можливості отримувати натуральні оргазми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 26.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2954

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: