Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 аспекти, які заважають твоєму оргазму

4 аспекти, які заважають твоєму оргазму

Хто ж винен і що робити, щоб спроби увінчалися блаженним успіхом?

13jnkfretkiku-1.jpg (15.67 Kb)
1. Таблетки.
Деякі ліки можуть заважати тобі досягти розрядки. Наприкла препарати, які використовуються для лікування депресії, тривоги і тому подібних станів, можуть знижувати рівень статевих гормонів в організмі, і нерідко призводять до того, що пацієнтка взагалі не відчуває оргазму або він у неї так собі . І це не єдина група ліків, яка так діє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 популярних жіночих помилок в ліжку

2. Ти потребуєш додаткової стимуляції, а практикуєш тільки звичайний секс.
Як регулярно показує безліч опитувань і досліджень, тільки близько половини жінок відчувають оргазм від проникнення без допомоги додаткових ласк, так що недивно, що у решти виникають проблеми.

3. Ваша прелюдія для тебе занадто коротка.
Багато жінок імітують оргазм, тому що багато чоловіків імітують прелюдію. Якщо твій хлопець не розігрів тебе як слід на початку, то не дивно, якщо він вже все, а ти тільки почала.

4. Тобі може знадобитися трохи штучної змазки.
За деякими даними, близько 40 відсотків жінок не виділяють достатньо природньої змазки, щоб отримувати задоволення від сексу. Контрацептиви, гормони, емоційний стан можуть збити тонкі налаштування твого організму і перешкодити виділенню змазки в потрібних кількостях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 27.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1495

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: