Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 ознак, що він дійсно сумує за тобою

5 ознак, що він дійсно сумує за тобою

Як зрозуміти, що він сумує за тобою? Це простіше простого з нашими порадами.

pishem-devushk_1pekpekp.jpg (14.53 Kb)
Він постійно пише тобі смс.
Під час свого відрядження він постійно надсилає тобі безглузді фотографії, розповідає про свої звіти, не забуваючи запитати, яка погода за вікном? Висновок один: хлопець закоханий по вуха і дуже сумує.

Він дуже злиться, коли ти не береш трубку.
Тому після величезної кількості пропущених, ти передзвонюєш і солодким голосом вимовляєш: "Привіт!" Але найчастіше чоловік голосом дуже суворого вчителя вимовляє: "Чому так довго не відповідала? Навіщо тобі взагалі телефон?"Зрозуміти таку поведінку можна: хлопець засмутився, що ти не відповіла відразу ж, як тільки в його душі оселилася туга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 поширених сексуальних проблем

Він постійно просить вислати йому фотографію.
Ні-ні, це прохання виходить не тому, що він хоче побачити тебе голою або ще що-небудь подібне. Він просто хоче бачити тебе, знати, що ти робиш, і який в тебе настрій. Ніби ви зараз перебуваєте зовсім поруч.

Ставить "лайк" фотографіям в соцмережах, опублікованими кілька років тому.
Він так захопився переглядом твого профілю в Мережі, що не помітив, як поставив "лайк" фотографії, що зроблена в 2012 році.

Він намагається всіляко здивувати тебе.
Під час розлуки у чоловіка з'являється достатньо вільного часу, щоб придумати підступний план, як заволодіти всьою твоєю увагою. Залишається тільки сподіватися, що цей час ти теж витрачаєш з користю: придумуєш приємний сюрприз для коханого!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 04.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2758

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: