Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 ознаки, що ви не пара

4 ознаки, що ви не пара

Щоб полегшити тобі життя, ми зібрали кілька "червоних прапорців", які говорять про те, що у вас з ним, швидше за все, нічого не вийде.

thumb2-c052b5d9ad682673dcfd77271767a8a7mppr.jpg (39.72 Kb)
Ти часто робиш перший крок
Навіть занадто часто. Насправді, в твоїй ініціативі немає нічого поганого, але відсутність інтересу з його боку пригнічує і багато що говорить про його справжнє ставлення до тебе. Те ж саме відноситься до ситуації, в якій ви зустрічаєтеся тільки тоді, коли зручно йому. Вибач, але є шанс, що ти можеш бути для нього просто запасним варіантом, про який він згадує тільки тоді, коли йому нудно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як захистити себе від зради?

Ви рідко спілкуєтеся
Він дуже рідко тобі дзвонить і з великим запізненням відповідає на повідомлення, а коли ви разом, то він весь час дивиться в свій телефон. Очевидно, що спілкування з тобою не входить до числа його пріоритетів.

Він не знайомить тебе з друзями та родиною
Ти начебто його дівчина, але секретна. Спочатку нічого поганого в цьому немає, але почекай півроку-рік і ти зависнеш в підвішеному стані без права що-небудь вимагати.

Він говорить з тобою про інших дівчат
З одного боку, він може просто перевіряти твою реакцію, але поміркуй сама: грубо говорити про відносини з іншими в той час, коли він нібито зустрічається з тобою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 06.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 4195

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: