Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 речей, які уникають щасливі пари

6 речей, які уникають щасливі пари

Усі без виключення щасливі пари уникають цих речей.

archive_fotolia_26444393_subscription_lgthtryt.jpg (36.93 Kb)


1. Вони не скаржаться на свої відносини друзям
Щасливі пари знають, що краще не виносити сміття з хати. Вони говорять один з одним безпосередньо, якщо їм щось не подобається, а не консультуються з іншими, що найчастіше може тільки нашкодити відносинам.

2. Вони не порівнюють себе з іншими
Щасливі пари приймають і люблять один одного такими, якими вони є. Порівнювати половинку з іншими до добра не приведе і посіє в тобі зерно сумніву в партнері. Трава не завжди зеленіша у сусідів, навіть якщо виглядає так.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що на думку чоловіків антисекс?

3. Вони не грають в жертву
Щасливі пари беруть на себе відповідальність за свої вчинки і ролі у відносинах. Вони не звинувачують один одного у своїх проблемах. Вони відкрито говорять про свої потреби замість того, щоб тиснути на жалість.

4. Вони не сприймають себе занадто серйозно
Щасливі пари не припиняють ходити на побачення один з одним. Вони весело проводять час разом і багато сміються, а не нудьгують вечорами безперервно перед телевізором.

5. Вони не критикують
Щасливі пари шукають тільки найкраще один в одному. Коли їм не подобається якийсь з вчинків, вони намагаються звернути увагу на те, чому їх це непокоїть. Замість того, щоб обрушитися з критикою.

6. Вони розраховують фінанси
Щасливі пари знають, що фінансові проблеми роблять серйозний тиск на відносини. Вони дбають про фінанси і будують довгострокові плани, щоб разом приймати відповідальні рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 16.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1533

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: