Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 3 неординарних місця, щоб зайнятись сексом

3 неординарних місця, щоб зайнятись сексом

Не втрачай часу, адже сексом можна чудово займатися і без звичного ліжка!

e1395u-960.jpg (24.55 Kb)
1. У літаку
Знайдіть відповідний момент і вирушайте в туалет. Повернись до нього спиною, не розсовуючи ніг, і нехай він увійде в тебе ззаду. Нахилися трохи вперед, щоб отримати стимуляцію точки G, а він нехай пестить твої груди рукою або обіймає за талію, щоб зберігати стійкий баланс. А якщо його рука опуститься нижче, до твого клітора, ти сама полетиш на сьоме небо!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чоловіки ненавидять у ліжку?

2. У поїзді
Притисніться один до одного під ковдрою і приступайте до багатообіцяючих дотиків ерогенних зон прямо через одяг. Ця прелюдія як слід вас розігріє, так що пізніше ви зіллєтесь в екстазі в такт ритмічно постукуючим колесам вагона!

3. У машині
Зупиніться і викиньте з салону все сміття. Нехай він відкине спинку водійського сидіння в максимально горизонтальне положення, а ти сідай на нього зверху. У такій позиції ти отримаєш чудову стимуляцію клітора, що гарантує тобі оргазм. Ось тепер можна продовжувати подорож!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 20.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1720

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: