Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 3 поради для романтичної вечері на двох

3 поради для романтичної вечері на двох

Вже зовсім скоро День Закоханих, а саме тому варто заздалегідь придумати ваш план на це романтичне свято. Або ж просто дізнайся як порадувати та здивувати коханого...

images630450_couple_phofghjkto_lr.jpg (37.71 Kb)


Створюємо особливий антураж
Яким повинен бути домашній романтичну вечерю? Звичайно ж, це вечеря при свічках! Тому варто запастися цим нехитрим аксесуаром. Можеш вибрати прості або ароматичні свічки. Останні в залежності від запаху наповнять кімнату розслаблюючим або збудливим ароматом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найжахливіших помилок у відносинах

Що приготувати на романтичну вечерю?
Спочатку заглянь у відділ фруктів і зупини свій вибір на найвідоміших афродизіаках: полуниці, бананах, ананасах, авокадо, винограді. У кондитерському захопи вершки (і збиті, і звичайні) - стануть в нагоді обов'язково! Щоб вечеря тривала довше, і спілкування не закінчилося сильним сп'янінням, зупини свій вибір на шампанському або легких напівсолодких винах. Після них підніметься настрій і в тебе, і у твого обранця. Морепродукти, м'ясо і свіжі овочі - обов'язкові в продуктовому кошику.

Коли краще влаштувати вечерю на двох?
Вечерю з коханим при свічках варто влаштувати ближче до кінця тижня, коли ви обидвоє будете більш розслаблені, ніж, скажімо, в середині тижня. Продуктами варто запастися заздалегідь, щоб не вигадувати в останній момент заміну страв, адже цей час краще витратити на щось більш важливе... Вечір буде тільки ваш!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 28.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1755

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: