Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 ознаки, що він хоче тебе покинути

4 ознаки, що він хоче тебе покинути

Ми зібрали найочевидніші ознаки того, що він готується розірвати з тобою відносини.

chto_razrushaet_lyubovnye_otgthrghnosheniya.jpg (34. Kb)
Різке погіршення пам'яті
У чоловіка, який розлюбив є одна погана властивість - його пам'ять поступово слабшає. Він ніколи не пам'ятає, що обіцяв тобі зробити: купити білий хліб і ананаси, приїхати додому до вечері, про яку ти щебетала йому цілий тиждень, або елементарно забуває зробити своїй жінці комплімент. І немає, у нього не розвивається амнезія. Просто конкретно ця людина не хоче напружуватися, щоб зробити тобі приємне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що насправді він думає про твій одяг для сну?

Він дає тобі повну свободу дій
Здавалося б, що жахливого? Нарешті можна їсти шкідливі чіпси, запиваючи пивом, гуляти до ранку з подруженькою, а прийти з роботи пізніше - так взагалі ніяких проблем. Але не поспішай радіти раптовій довірі і спокою. Цілком можливо, що йому просто все одно. Абсолютно індиферентно! І йому навіть так зручніше: тепер він може гуляти ніч з п'ятниці на понеділок з Василем і Аркадієм, не замислюючись про твої почуття.

Він не запрошує тебе до своїх друзів
А при вигляді тебе друзі туплять свої оченята в підлогу і щось бурмочуть, мовляв "привіт, привіт", навіть не намагаючись дізнатися, як у тебе справи: вони вже в курсі. Ну звичайно! Кому ще можна розповісти про свої підступні наміри раніше тебе? Своїм вельмишановним і авторитетним у питанні відносин друзям.

Він критикує тебе набагато частіше, ніж хвалить
Раніше він говорив, що будь-який одяг тобі йде - хоч в мішку з-під картоплі виходь. А зараз йому не подобається нічого, що пов'язано з тобою: "не твій розмір, не твій фасон". І сама ти не "зе бест". І адже ти не стала гірше за час, проведений з ним. Просто він усіма силами хоче скоріше позбутися відносин, які не приносять більше радості. І змушує тебе розлучитися з ним першою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 31.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1771

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: