Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 найжахливіших помилок у спілкуванні з бойфрендом

6 найжахливіших помилок у спілкуванні з бойфрендом

Ми зібрали найбільш поширені помилки в спілкуванні, які часто призводять до розставання.

ssoritsya-pered-svayht5udboj.jpg (35.36 Kb)
1. Припускати
Помилкові припущення, мабуть, найпоширеніша проблема в спілкуванні. Навіть якщо ти знаєш партнера багато років, ти легко можеш помилятися. Через це важливо вміти ставити уточнюючі питання.

2. Відволікати
Не потрібно відволікати партнера і розмовляти з ним, коли він намагається працювати або зайнятий виконанням складних завдань. Звичайно, всі ми потребуємо уваги, але будь добра, дай йому закінчити свої справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що варто знати про секс під час вагітності?

3. Критикувати
Звичайно, критика може бути вельми конструктивною. А ще вона може негативно впливати на відносини і налаштовувати партнера проти тебе. Тому, перш ніж критикувати, задумайся, як краще це зробити.

4. Читати лекції
Твій партнер вже не дитина, тому не потрібно з ним розмовляти поблажливо. Позбудься повчального тону і будь гранично чесна, говори як є, по-дорослому. Інакше це виглядає безглуздо.

5. Влаштовувати істерики
Те, як ти кажеш, часом не менш важливо, ніж щось, що ти говориш. Сарказм, зарозумілість чи різкий тон приведуть лише до загострення конфлікту і змусять партнера встати в оборонну позицію.

6. Бути пасивно-агресивною
Говорити потрібно чесно і прямо. Однак люди часом вдаються до непрямих, пасивно-агресивних методів вираження свого невдоволення. Будь максимально щирою з партнером і не бійся відверто говорити про те, що тебе не влаштовує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 05.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1840

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: