Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Школа кохання / 7 ознак, що цей хлопець не годиться тобі в чоловіки

7 ознак, що цей хлопець не годиться тобі в чоловіки

Втомилася зав'язувати стосунки з тими, хто все ще "не готовий" зв'язати себе з тобою сімейними узами? Ось сім ознак, яких варто остерігатися в хлопцях, якщо шукаєш партнера для тривалих відносин.

oensngdis8s.jpg (29.72 Kb)
Своє дозвілля він проводить в клубах
Незалежно від того, середа це чи п'ятниця, він з великим задоволенням проведе час з друзями, випиваючи і тусуючись в клубах, ніж з тобою. Додому він зазвичай приходить під ранок, а весь наступний день намагається прийти в себе після вчорашнього.

Він не вміє розпоряджатися своїми фінансами
Більшу частину зароблених грошей він витрачає на одяг, взуття, годинники та інші ознаки статусу. У нього, швидше за все, немає банківського рахунку, а якщо і є, то з кредитною заборгованістю. Фактично, він живе від зарплати до зарплати і частенько просить тебе заплатити за рахунком в ресторані.

У нього немає кар'єрних цілей
Якщо його кар'єра переживає період стагнації, це означає, що хлопець, можливо, звик пасти задніх, що не бачити перспектив або ж просто погано робить свою роботу. Якщо він жодним чином не намагається домогтися успіху, не ставить собі далекосяжних амбітних цілей, то, швидше за все, так нічого і не досягне. Ти заслуговуєш кращого.

Він занадто рано признається тобі в коханні
Не поспішай розчулюватися, якщо після двох тижнів відносин твій новий хлопець раптом каже тобі три заповітних слова. Недавнє дослідження показало, що таким чином хлопці часто намагаються укласти дівчину в ліжко, хоча насправді не відчувають до них подібних почуттів

Він емоційно нестабільний
Коли між вами починається конфлікт, він першим втрачає самовладання. Відносини з емоційно нестабільним людиною - штука небезпечна і досить стомлююча. Зазвичай чоловіки більш раціональні, але якщо навіть дрібниця виводить його з себе, можливо, у нього проблеми. І краще б йому вирішити їх за допомогою психолога, перш ніж заводити роман.

Він не думає про майбутнє
Він не втомлюється обговорювати покупку нової ігрової приставки, але про те, щоб інвестувати в щось дійсно варте або, скажімо, накопичити грошей на власне житло навіть не заїкається. Його свідомість акцентована на короткочасних і невеликих цілях, але він поняття не має, що таке довгострокова перспектива або попросту зовсім не думає про неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвідвертіші рекламні кампанії Tom Ford [ФОТО]

Він не вміє тримати слово
Будь то обіцянка заїхати за тобою після роботи, повернути позичені гроші або сходити з тобою в кіно, часто він не тримає своє слово. Якщо на нього не можна покластися в таких дрібницях, то як можна думати про такі важливі вчинках, як шлюб?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 29.08.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 7012

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: