Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 типів хлопців, з якими краще не зв'язуватись

5 типів хлопців, з якими краще не зв'язуватись

Розуміння нюансів поведінки твого партнера є першим кроком в оцінці ваших потенційно негативних відносин.

38ikku3692.jpg (39.66 Kb)
1. Дефектоскоп
Якщо твій партнер змушує тебе відчувати, що ти нічого не можеш зробити правильно, а також постійно вказує на твої помилки, пора переглянути відносини. Зосередившись лише на своїх недоліках, ти втрачаєш високу самооцінку і перестаєш поважати себе.

2. Контролер
Хоча ти можеш приймати його прагнення контролювати кожен твій крок за любов до тебе, це зовсім не ознака турботи. Він просто хоче знати всі аспекти твого життя і завжди мати можливість висловити про це свою думку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка сексуальна білизна його звабить?

3. Серйозний хлопець
Це людина, яка все сприймає надто серйозно і абсолютно не здатна пожартувати над собою або посміятися над жартом на свою адресу. Однак він може досить грубо і саркастично пожартувати над тобою, що часом межує навіть з образою.

4. Айсберг
Схожий на брилу льоду, він завжди холодний і незворушний. Йому катастрофічно не вистачає емоцій, і до тебе він відноситься як до предмету інтер'єру. Піклуватися про твої почуття він абсолютно не має наміру, тому навіть не зверне уваги, якщо тебе щось не влаштовує.

5. Жертва
Він ніколи не візьме на себе відповідальність за свої дії і винуватою завжди будеш ти. Він постійно буде тобі скаржитися на всіх навколо, виставляючи себе мучеником. Своїми сумними історіями він видавлює у тебе жаль, неначе дитина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 15.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1720

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: