Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Хобі, Відпочинок і подорожі / 3 романтичних фільми для перегляду з коханим

3 романтичних фільми для перегляду з коханим

Щоб не сумувати на вихідних - знаходь цікаві фільми та дивись з коханим.

bez_imeni-121212.jpg (181.67 Kb)
"Раптово вагітна"
Здається, ця сімейна пара взагалі ніколи не замислювалася про дітей. Адже у них зовсім немає часу на всю цю "нісенітницю", оскільки головне для кожного - це робота і кар'єра. Анджела - співробітник великої парфумерної компанії і ось-ось повинна отримати підвищення, а її чоловік - Кертіс - крутий і дуже зайнятою адвокат. Які діти! Однак в один прекрасний день дівчина дізнається, що вагітна. І все, звичайно ж, йде шкереберть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 способів змінити бойфренда

"Бабій"
Кажуть, що цей фільм в деякій мірі відображає початок кар'єри самого Ештона Катчера. Ніккі - гарячий красень-альфонс, який живе за рахунок своїх багатих коханок. Остання його пасія - Саманта - успішний адвокат середніх років. Вона красива, розумна і дуже щедра. Однак в її відсутність герой знайомиться з молодою красунею-офіціанткою Хізер, яку приводить у свій будинок. У них зав'язується бурхливий роман, і Ніккі по-справжньому закохується в дівчину.

"Замерзла з Майамі"
Люсі Хілл - закінчена кар'єристка і стерво. Заради своєї роботи і похвали від начальства вона готова піти на все. Навіть відправитися у відрядження в найхолодніший штат США - Міннесоту - і звільнити там тисячі людей із заводу, який є для жителів маленького містечка єдиним джерелом заробітку. Однак холодне місто розтоплює замерзле серце Люсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 20.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2795

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: