Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 факти про оргазм, які варто знати

4 факти про оргазм, які варто знати

Спитати ніяково, а не знати соромно. Найпопулярніші питання та чіткі відповіді у нашому матеріалі.

40079_37051310_orighygt.jpg (35.38 Kb)
Чи може регулярне використання вібратора погіршити чутливість до оргазму?
Ні! Але, звикнувши отримувати оргазм за допомогою вібратора, ти безумовно станеш більш нетерплячою з партнером. Справа в тому, що при мастурбації ти пізнаєш власне тіло, тому знаєш, як зробити собі приємність набагато краще, ніж будь-хто інший. Звідси неминуче розчарування, коли партнер буде робити щось не так.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи погоджуватись на випадковий секс?

Раз і назавжди, точка G реальна чи ні?
Рахується, що у деяких жінок на передній стінці піхви є невелика ділянка підвищеної чутливості, яка називається точка G. Ця зона розташована на глибині близько п'яти сантиметрів, за лобкової кісткою і уретрою, і доступна до стимуляції пенісом або навіть пальцями. Інші вчені, втім, кажуть, що це всього лише губчаста тканина або внутрішня частина клітора, а деякі і зовсім заявляють, що точки G не існує в природі.

Чи правда, що вагінальний оргазм краще, ніж кліторальний?
Існує тільки одна річ: оргазм. Важливим є те, що ти отримала, а не те, як ти це зробила. Стимуляція клітора просто є найбільш поширеним способом досягнення оргазму. А популярний міф про те, що для досягнення оргазму тобі необхідне вагінальне проникнення, придумали чоловіки, щоб схилити тебе до сексу!

І все-таки, чи існує жіноча еякуляція?
У деяких жінок - так. А у деяких - ні. Справа в тому, що іноді уретра здатна викидати при оргазмі прозору рідину. Всупереч поширеній думці, це зовсім не сеча, а щось на зразок чоловічого еякулята, тільки, зрозуміло, без сперми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 29.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2691

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: