Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 способів прилюдно фліртувати з хлопцем

6 способів прилюдно фліртувати з хлопцем

Скористайся нашими порадами і бери ініціативу в свої руки!

waptudfga6e367ae6a2872f.jpg (230.7 Kb)
1. Дай йому свою візитну картку. Яким чином? Ну придумай же що-небудь!

2. Нахилися ближче, візьми його за руку і запитай, чи ненавидить він понеділки. Отримавши позитивну відповідь, скажи, що у вас так багато спільного.

3. Якщо ти в барі, то запитай, чи пробував він якийсь вигаданий коктейль. Він відповість, що ні, а ти пригости його коктейлем з наявного асортименту і спостерігай за реакцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти ідеального хлопця?

4. Ляскни його по плечу і запитай, чи не в найближчий чи спортзал він йде. Таким чином ти дізнаєшся, чи ходить він до спортзалу і, якщо так, то в якій саме.

5. Запитай, який новий ресторан з незвичайною кухнею він може тобі порекомендувати. Звичайно, скажи при цьому, що просто любиш пробувати все нове.

6. Візьми і просто підійди до нього. Поздоровайся і скажи, що він тобі подобається. Він буде так вражений твоєю раптовою увагою, що з ним можна робити все, що завгодно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 28.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1469

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: