Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 ознак, що він тебе обожнює

6 ознак, що він тебе обожнює

Хочеш знати чи не згасли його почуття до тебе? Читай наш матеріал та будеш знати про це!

ihihighi888999.jpg (204.92 Kb)


1. Він робить те, що ти не любиш
Коли ви разом вже багато років, чоловік буде знати всі твої симпатії і антипатії. Але якщо він про тебе справді дбає, то постарається позбавити тебе від подразників. Знайди спосіб віддячити йому за цей благородний вчинок.

2. Він цікавиться твоїми уподобаннями
Насправді, коли чоловік закоханий, він проявляє менше ентузіазму і охочіше прислухається до твоїх уподобань щодо того, що приготувати на вечерю або на який фільм піти ввечері в кіно. Тому сміливо пропонуй свої варіанти!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 способів прилюдно фліртувати з хлопцем

3. Він називає тебе на ім'я
Коли він називає тебе на ім'я під час сексу, це вірна ознака того, що він в повній мірі присутній в даний момент з тобою і не хоче бути ні з ким більше. Цей приклад блискуче показує, що чоловік як і раніше щиро зацікавлений в тобі.

4. Він швидко закінчує сварку
Коли він прагне швидше закінчити суперечку, він розуміє, що всі ці непорозуміння або потенційні образи можуть запам'ятатися надовго, а в перспективі це не обіцяє нічого хорошого для ваших відносин. Тому, коли він поступається тобі в суперечці, він робить це тому, що хоче уникнути конфронтації за всяку ціну.

5. Він прибирає гаджети геть
Весь день ми не випускаємо смартфони з рук, але вдома потрібно закинути їх подалі, щоб приділити достатньо часу один одному, не відволікаючись на соціальні медіа. Якщо він вимикає ноутбук, прибирає гаджети і весь час проводить з тобою, він тебе любить.

6. Він намагається тебе здивувати
Якщо твій хлопець як і раніше докладає зусилля, щоб здивувати тебе, це прекрасно. Мова не йде про дорогі подарунки: це можуть бути твої улюблені цукерки або морозиво, або квитки в кіно на новий фільм з твоїм улюбленим актором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 05.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2360

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: