Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 9 ознак, які вказують на твої надмірні ревнощі

9 ознак, які вказують на твої надмірні ревнощі

Якщо ж знайдете у себе більше п'яти, вам варто серйозно попрацювати над собою!

00juhy666ft9.jpg (222.25 Kb)
1. У минулому у вас була неприємна історія, коли ви розлучилися з хлопцем, причому він звинувачував вас у зайвій підозрілості.

2. Часто слова бойфренда не викликають у вас довіри: вам здається сумнівним, що він провів час в чисто чоловічій компанії.

3. Частенько ви ловите себе на тому, що не вірите хлопцеві. Навіть якщо він говорить, що не помітив загравань сторонньої дівчини, ви впевнені, що він обманює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому ти невпевнена в собі під час сексу?

4. Для вас звичною справою є пошуки "компромату": ви перевіряєте мобільний телефон, його сторінку в соцмережі, заглядаєте в гаманець.

5. Вам здається дивним, що для візиту до мами чоловік одягає нову сорочку, а йдучи на роботу, крутиться перед дзеркалом. У вас виникають думки, що він збирається з кимось зустрічатися.

6. Пару раз ви звинувачували його в тому, що він загравав з іншою жінкою, а до його контактів з розведеною приятелькою ставитеся вкрай негативно.

7. Пару раз, в запалі сварки, ваш хлопець говорив, що ви мучите його ревнощами.

8. Буває, що ви, телефонуючи йому, прислухаєтеся до фонового шуму, намагаючись вгадати, чи дійсно він з приятелями-чоловіками, або все-таки з жінкою.

9. Якщо у чоловіка дзвонить телефон, ви неодмінно хочете дізнатися, хто йому дзвонив і в якій справі. Вас дратує, якщо чоловік відмовляється перед вами звітувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 13.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2118

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: