Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 ознак, що ви скоро розійдетесь

5 ознак, що ви скоро розійдетесь

Щоб зрозуміти, що ці відносини ведуть до розриву ми склали список ознак, що вказують на це.

egreg1123.jpg (167.19 Kb)
Пропав інтерес до сексу
Різка зміна сексуальної поведінки має вас насторожити. Ще вчора ваш хлопець тягнув вас в ліжко при кожному зручному і незручному випадку, а сьогодні робить все, щоб уникнути інтимної близькості. Насторожує? Ще й як!

Сварки ні про що
Ваш партнер влаштовує суперечки і розбірки буквально на порожньому місці. Ще вчора питання про брудні шкарпетки не викликало у нього ніяких емоцій, а сьогодні ніби з ланцюга зірвався! Він і зірвався: швидше за все, він підсвідомо відчуває, що у вашій парі щось не так, але оформити свої міркування в слова поки не може або не хоче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ознак, що вам комфортно один з одним

Раптове бажання проводити час з іншими
Зрозуміло, в кожній парі бувають періоди зближення і охолодження, і сам по собі факт того, що він скучив за друзями, не загрожує вашим відносинам. Якщо тільки при цьому ваш партнер не починає зовсім уникати контакту з вами.

Він ухиляється від поцілунків
Поцілунок - це не тільки дуже інтимний акт, це дія, яка свідчить про справжню близькість в парі. Якщо він раніше любив цілувати вас при зустрічі або протягом дня, а зараз, коли ви підставляєте губи, легко обіймає вас або просто поплескує по плечу, це може означати, що або він наївся цибулі, або ... Або він не відчуває потреби в поцілунках з вами .

Він став занадто піклуватися про свій зовнішній вигляд
Раніше вашому хлопцеві було все одно, в чому він ходить, і якщо ви забували стягнути з нього брудну сорочку, він навіть не помічав на ній плям від кетчупу. Тепер же кожні п'ятнадцять хвилин крутиться біля дзеркала, купив собі парфум і навіть голиться два рази в день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 03.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1976

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: