Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 3 секрети, які зроблять ваші відносини щасливими

3 секрети, які зроблять ваші відносини щасливими

Є такі пари, які знайомляться, одружуються і живуть щасливо разом до кінця своїх днів, а є ті, у яких не виходить зберегти почуття навіть кілька років. В чому різниця? Чим перші відрізняються від других? Тут, як, втім, і скрізь, все геніальне виявляється дуже простим.

1frfrggr4.jpg (152.76 Kb)
Судячи з дослідженнями вчених з університету Теннессі, є тільки один момент, який щасливі пари роблять інакше: вони не шкодують часу, щоб спілкуватися один з одним і не перестають вчитися комунікувати з партнером. Отже, щоб ви з бойфрендом теж приєдналися до розряду "щасливчиків", прийми до уваги кілька найважливіших моментів:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 ознак, що ці відносини тобі наскучили

Навчися виражати свої почуття і потреби
Якщо ти не говориш хлопцю про те, чого хочеш, то як він може тобі це дати? Чоловік - не екстрасенси, тому учись чітко і ясно висловлювати свої потреби, бажання і емоції за допомогою слів.

Будь чесною
У той момент, коли ти почнеш брехати партнеру, ваші з ним відносини дадуть тріщину. Якщо ти не можеш бути чесною з коханою людиною, то навіщо тобі взагалі такі відносини? Привчіть себе відверто розповідати про те, що тебе хвилює, будь то його кинута фраза або догана від начальника, через якого у тебе немає настрою.

Говорити недостатньо - потрібно ще й слухати
У відносинах завжди присутній двоє людей, не ти одна. Твоєму партнерові важливо відчувати, що його слухають, чують, і, головне, розуміють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 05.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1886

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: