Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 фактів на користь ранкового сексу

7 фактів на користь ранкового сексу

Кажуть, як ранок почнеш - так і день проведеш. І якщо почати його з приємного - це задасть тон наступним 24 годинам вашого життя. Ранковий секс вселить вас та дарує оптимістичний настрій на решту дня.
555gffd.jpg (186.18 Kb)
Серйозно, люди, ви знаєте кращий спосіб почати день?
Секс у ранкові години сприяє виробленню окситоцину, також відомого як гормон обіймів, - каже сексперт Емілі Морзе. - Окситоцин змушує вас з партнером бути ближче один до одного і відчувати себе більш люблячими і коханими. Ці теплі почуття залишаться з вами протягом дня ... Або, принаймні, скрасять вам час ранкової поїздки на роботу.

У тебе є вибачення твоєї ліні.
Ти все ще в напівдрімоті, додишся солодкий сон, і ніхто не засудить тебе за те, що ти не готова до постільної акробатики і віддаси перевагу ледачій доггі-стайл, наприклад.

У тебе є законна підстава трохи довше повалятися в ліжку.
Незаперечний аргумент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як посилити сексуальний потяг?

В кінці дня, коли ви переробите купу справ, ви обидва можете бути занадто втомленими, щоб займатися сексом.
А так - зайнявся любов'ю з ранку - і до вечора вільний!

Та не встигнете ви на роботу.
Займіться сексом замість перестановки будильника "ще на п'ять хвилин ... і ще на п'ять ... і ще на п'ять". Прийміть душ разом і займіться цим прямо там. До того ж ви вже не будете клювати носом над ранковою тарілкою каші, а бадьоренько перекусите і весело побіжите.

Користь.
Ранковий секс корисний для здоров'я, тому що зміцнює вашу імунну систему, підвищуючи рівень імуноглобуліну - антитіл, які захищають вас від інфекцій.

Тому що з ранку секс буде довшим і якіснішим.
Наші читачки вже знають, що з ранку рівень тестостерону у чоловіка вищий, а це означає, що ваш коханий не тільки легше збудиться, а й довше протримається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 07.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1912

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: