Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 простих секретів щасливого шлюбу

5 простих секретів щасливого шлюбу

Якщо ти вийшла заміж, або живеш з хлопцем - мусиш знати, як зробити ці відносини щасливими.

444dgthr.jpg (167.41 Kb)
Не приймай близько до серця дрібні неприємності
Забута обранцем дата річниці, сварка з приводу відпустки або відмова йти на День народження до твоєї подруги - зовсім незначні в життєвому масштабі дрібниці. Не дозволяй їм зіпсувати ваш союз.

Ти і Він проти всього світу, але не ти проти Нього
Знову ж: ми живемо в непростий час, коли щодня доводиться відстоювати себе, свої інтереси, цілі, фінанси в кінці кінців. Це означає, що будинок повинен залишатися самим затишним, безпечним місцем, де можна розслабитися і побути собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ознак, що ви скоро розійдетесь

Навчися слухати
Вміння слухати, а, головне, чути - надцінний для відносин навик, яким, на жаль, володіють зовсім не всі. Навчися сприймати потреби, страхи, побажання і побоювання партнера, коли він тобі про них розповідає. А ще пам'ятай, що чоловікам ділитися сокровенним набагато складніше, ніж нам, тому розпізнавати істинний посил іноді доведеться буквально з пари слів.

Знаходь час для себе
Одна з найпоширеніших помилок дівчат, які вступають в шлюб або починають жити з хлопцем, - це відмова від власних інтересів і захоплень. Чоловіки ж вкрай рідко відмовляються від регулярних посиденьок з приятелями або футболу у вихідні, коли у них в паспорті з'являється штамп. Щоб залишатися цікавою свій "половині", а також щоб жити повним, щасливим життям, не припиняй витрачати час на те, що любиш.

Я люблю тебе
Як би довго ви не були разом, не переставай зізнаватись обранцеві в любові. Роби це в словесній формі, за допомогою чашки чаю вранці в ліжко або смішної записки на холодильнику - частіше нагадуй йому і самій собі про свої почуття, тоді вони будуть тільки міцніти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 10.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1377

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: