Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 правила секс-примирення

4 правила секс-примирення

Якщо у вашій парі - це звичайна практика - ось тобі 4 правила примирливого сексу.

rfre34r53.jpg (222.7 Kb)
Не варто займатися сексом, якщо ви все ще злитесь на партнера
Важливо навчитися контролювати свою агресію. Безумовно, навіть після начебто завершеної сварки ви можете продовжувати відчувати гнів і злитися на партнера. У цей момент важливо вчасно переключитися і трансформувати свою лють в пристрасть. А ще психологи застерігають: секс-примирення може бути набагато агресивнішим, ніж ваші звичайні заняття любов'ю.

Не думайте, якщо конфлікт закінчився сексом, то проблема вирішена
Багато жінок вважають, що якщо сварка закінчилася в ліжку, значить, конфлікт вичерпаний і партнер прийняв їх сторону. Повірте, це зовсім не так. В даному випадку секс-примирення - це скоріше кнопка "пауза". Тобто під час затишшя ви можете спокійно зважити всі "за" і "проти" і зрозуміти, як найкраще вчинити в тій чи іншій ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як гарантовано отримати оргазм?

Примирливий секс не повинен бути єдиним видом інтимної близькості в стосунках
Так, найчастіше примирливий секс дарує набагато більше емоцій, ніж звичайна близькість. Але не варто підсаджуватися на нього, як на наркотик: може статися і так, що ви взагалі перестанете відчувати потяг до свого партнера без додаткових "допінгів" - сварок, лайки і з'ясувань відносин. І вже тим більше не треба після кожної сварки змушувати коханого займатися з вами сексом, щоб, так би мовити, закріпити примирення. Згадайте, що говорить народна мудрість: "Хороша ложка до обіду!".

Заняття примирливим сексом допомагають пробачити партнера
Примирливий секс можна розглядати навіть як свого роду психотерапію. Заняття любо-в'ю сприяють розслабленню нервової системи, як наслідок, люди після оргазму стають менш дратівливими. Тому обговорення нещодавньої сварки проходить в більш позитивному ключі і партнерам набагато простіше знайти компроміс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 17.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2526

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: