Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 секс-прийоми, щоб зробити цю ніч незабутньою

4 секс-прийоми, щоб зробити цю ніч незабутньою

Ми знаємо кілька порад, які зведуть його з розуму!

099999887.jpg (199.7 Kb)
Підтримуй зоровий контакт
Це зовсім не так дивно, як може здатися на перший погляд. Навпаки, дивлячись прямо в очі один одному під час сексу, ви з хлопцем відчуєте емоційне єднання і зв'язок, що, в свою чергу, посилить обопільне збудження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що ти найкраща коханка в його житті?

Дражни його
Опрокинь його на спину, сама сядь зверху і скажи: "Сьогодні правила диктую я і краще б тобі мене слухатися". Потім повідом йому умови гри: він не повинен кінчати до тих пір, поки ти йому не дозволиш і навпаки. По черзі пестіть ерогенні зони один одного (соски, шия, внутрішня поверхня стегон), але не доводьте "справу" до логічного фіналу. У міру того, як буде наростати збудження, буде наростати і сексуальне передчуття, а воно, як відомо, працює краще будь-якого афродизіака.

Створи справжню близькість
Всупереч поширеній думці, найінтимнішою і близькою емоційно позою є зовсім не місіонерська. Запропонуй хлопцеві сісти біля ліжка, попередньо підклавши йому під спину м'яку подушку, а сама влаштовуйся зверху. Завдяки тому, що ви обидва сидите, можна буде тримати один одного в тісних обіймах, цілуватися, дивитися в очі. Такий варіант наїзниці подобається нам навіть більше класичного!

Підстебни його відчуття
Використовуй шовковий шарф або краватку, щоб зав'язати очі бойфренду. Тимчасово позбавивши його зору, ти моментально загостриш всі інші почуття - дотик, нюх. Ефект можна підсилити ще більше, якщо вставити йому в вуха навушники з включеною музикою (приємною, зрозуміло). Таких гострих відчуттів від твоїх поцілунків і пестощів він не відчував ніколи раніше!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 21.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3557

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: