Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 секс-помилки, які ти робиш з новим партнером

4 секс-помилки, які ти робиш з новим партнером

Щоб уникнути помилок - читай наші статтю!

34r43r54tgrtg.jpg (164. Kb)
Помилка № 1: Перекладати відповідальність на чоловіка
У народі це називається "лежати колодою". Іноді дівчата так бояться помилитися під час першого сексу, зробити щось, що не сподобається чоловікові, що вважають за краще зачаїтися і перечекати до кінця статевого акту. Але навряд чи йому захочеться повторити - навіть якщо насправді ти любиш секс. Тому наша порада - займайся ним так, як ти любиш, ось і все.

Помилка № 2: Намагатися здивувати свого чоловіка
Демонструвати всі свої вміння. Але, звичайно, важливо зробити застереження щодо попереднього пункту. Не варто дуже старатися під час першого сексу. У тебе ще буде можливість здивувати партнера, і не варто це робити під час першого сексу. А ось деякі з чоловіків досі перебувають у твердій упередженості проти умілих і розкутих жінок і можуть, не ставлячи питань, зробити для себе поспішні і неправильні висновки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи варто займатись сексом під час місячних?

Помилка № 3: Беземоційність
Так, багато хто з нас нервують перед першим сексом, але намагаються не подати виду. Деякі ж від хвилювання і зовсім впадають в ступор. Смертний гріх в ліжку - беземоційність. Напрошується закономірне питання: якщо ти не відчуваєш ніяких почуттів і бажань, то навіщо ж лягаєш у ліжко з цим чоловіком? Якщо ти не відчуваєш себе готовою до сексу з новим партнером, то краще не вступай в зв'язок. Якщо ж ти робиш це тому, що дійсно хочеш - щось не приховуй своїх емоцій.

Помилка № 4: Порівнювати з колишнім
Порівнювати з попередніми партнерами не варто взагалі ніколи, не те що під час першого сексу. Ну тут особливо і коментувати нічого: якщо твій колишній такий прекрасний, що ж ти робиш зі мною? Або якщо він такий страшний - чому ти весь час про нього згадуєш? Так, колишній знав ,як тебе задовольнити, проте пам'ятай про те, що це лише перший секс, згодом новий бойфренд пізнає твоє тіло та даруватиме тобі купу задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 01.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1573

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: