Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 3 круті позиції для дівчат з маленькими грудьми

3 круті позиції для дівчат з маленькими грудьми

Ми вже писали про те, що чоловіки люблять жіночі груди - втім, це ніколи не було ні для кого секретом. Тим не менш, деякі дівчата соромляться того факту, що природа не наділила їх пишним бюстом і всіляко намагаються приховати свою гідність в ліжку. Для таких ми підготували спеціальну добірку поз, які сподобаються і тобі, і твоєму партнерові. Enjoy!

2423rfwftwrt.jpg (1.07 Kb)
У тісних обіймах
Навіть з невеликими грудьми можна виконати фокус, про який мріють чи не всі хлопці. Сядь в ліжку, спершись спиною на подушку і зруш груди разом так, щоб вийшла улоговинка. Тепер візьми в долоні пеніс бойфренда і направ його в цю солодку "прірву". Допомагай собі пальцями, щільно обхопивши його стовбур, і попутно ласкаючи ними головку. До речі, не забудь попередньо зволожити пальці і груди лубрикантом - це подарує твоєму хлопцеві максимально приємні відчуття.

1-modifiedtitty.jpeg (21.14 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що насправді шалено збуджує усіх хлопців?

Секс і місто
Пам'ятаєш, як Кері з культового серіалу кохалася в бюстгальтері і відчувала себе при цьому секс-богинею? Чому б і тобі не наслідувати її приклад? Уклади хлопця на лопатки, сама зручно влаштуйся зверху і покажи йому, що ти вмієш! Ще один пікантний момент: соски варто звільнити від полону білизни і періодично нахилятися до хлопця, дозволяючи йому їх цілувати і пестити язиком.

2-andys.jpeg (40.11 Kb)

Rolling in the deep
Нанеси на груди і живіт хлопця, а також на свої груди і живіт масажне масло, після чого уклади його на спину і ляж зверху, лицем до лиця. Твої ноги повинні бути щільно зсунутими і розташованими між його ногами. Тепер саме час влаштувати масаж його тіла своїм, подарувати йому палкі поцілунки і погладжування. Коли ви обидва досягнете точки кипіння, можеш, нарешті, впустити його пеніс в себе і отримати кращий оргазм у своєму житті.

3-rollinginthedeep.jpg (22.82 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 19.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2652

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: