Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 секретів для щасливих відносин

7 секретів для щасливих відносин

Знову кілька порад про те, як стати найщасливішою у відносинах.

34543tr5egt.jpg (221.15 Kb)
1. Кожен має право бути почутим і зрозумілим
Чи згодні ви з позицією один одного чи ні - у вас повинна бути можливість цією позицією поділитися. Виникла спірна ситуація? Твій партнер пояснює тобі, чому він вчинив так, а не інакше? Вислухай і скажи: "Так, я розумію тебе". Це ще не означає, що ти погодилася з його правотою. Це означає, що ти подивилася на все його очима.

2. І нехай весь світ зачекає
Чим далі в ліс відносин - тим більше дров доводиться тягти на собі. Обов'язки у вас двох ростуть, як сніжний ком. У цій круговерті легко забути, що взагалі-то все це виникло з вашої любові і затівалося заради неї. Обов'язково виділяйте час на те, щоб побути удвох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи готова ти вийти заміж?

3. Одна сварка - одна причина
Якщо збирати образи, як гору брудного посуду в раковині, а потім почати виливати один на одного всі свої претензії - нічого доброго не вийде. "А ти посуду не вимив! - А ти готуєш не смачно! - Ах так? А ти поличку ще кривіше повісити не пробував?" Ні, так справа не піде. Обговорюйте одну проблему за раз.

4. Не приймай все, що він робить, як належне
Чоловік організував відмінне свято? Важливо, щоб він почув від тебе, як все було здорово і як ти задоволена і вдячна. Такі моральні погладжування не тільки надихають на нові подвиги, але і дозволяють людині відчувати, що в його цінують.

5. Заводи довгі розмови тільки тоді, коли на них є час
Розмова могла би піти зовсім інакше, якби вона не буланевчасно ... Якщо тобі треба виговоритися або підняти якусь проблему, що вимагає рішення, варто переконатися, що твій партнер не зайнятий, не поспішає і не будує інші плани.

6. Феєрверк пристрасті
Спонтанний секс в міру того, як зростає стаж ваших відносин, стає рідкісним звіром. Не дайте йому опинитися на межі зникнення і вимерти!

7. Стати краще
Будуючи відносини, багато дізнаєшся не тільки про партнера, а й про себе. Нехай це прозвучить як гасло, але самовдосконалення і дорослішання - запорука здорового партнерства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 22.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1806

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: