Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 ситуацій, які він ніколи тобі не пробачить

5 ситуацій, які він ніколи тобі не пробачить

Ніколи, чуєш, ніколи не роби цих помилок, якщо хочеш бути з ним!

dfgthyju.jpg (163.79 Kb)
Презирство.
Щоб ти не вимовляла, презирство, упередження, осуд, читається в твоїх очах, викликає у адекватного хлопця тільки одне бажання - бігти якнайдалі, в ідеалі, не озираючись. Це свідомо програшна стратегія. Змінити людину можна, але тільки повністю прийнявши її, з усіма "косяками" - тільки тоді в чоловікові почне прокидатися людина.

Відсутність віри в себе.
Будь ти вся ідеальна, з "ногами від вух", тюнінгом за кілька десятків тисяч доларів, грудьми значного розміру і інтелектом Енштейна, але якщо ти вважаєш себе страшною, боїшся слово сказати і ховаєш голову в плечі при кожній зручній ситуації, буде біда. Висновок - неси себе по життю гордо, в повній мірі усвідомлюючи свою силу і красу, навіть якщо ця краса "на любителя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не варто робити, щоб зацікавити хлопця?

Негатив.
У житті не завжди складається так, як хочеться - бувають проблеми зі здоров'ям, грошима, та й взагалі, проблеми. Варто уміти дивитись на усі речі позитивно та не "сипати" негативом всюди навколо себе. Він цього точно не оцінить.

Синдром мами.
Є істотна різниця між турботою і тотальним контролем. Буває, неусвідомлено, дівчина стає чоловікові мамою, починаючи повчати його, забороняти щось, робити зауваження, перевіряти, чи вчасно він поїв, ту чи сорочку надів. Мені здається, в цей момент, секс з життя цієї пари пропадає - прости, але він не хоче займатися цим з мамою.

Драма.
Окей, посварилися, але у тебе є вибір - зробити з цього трагедію вселенського масштабу, встати і грюкнути дверима, або ж заспокоїтися і зайнятися своїми справами. Він охолоне, ти заспокоїшся, ви обидва зробите висновки і повернетесь до нормального життя...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 01.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1916

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: