Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 8 порад, щоб спокусити хлопця

8 порад, щоб спокусити хлопця

Кілька порад для спокуси!

0394riuhfjnergt.jpg (276.45 Kb)
1. Приєднайся до бойфренда в душі, попередньо вдягнувши тільки білу футболку і нічого більше. Після того, як ти промокнеш, він відчує себе в першому ряду на конкурсі сексуальних мокрих майок.

2. Коли ви дивитеся телевізор, ляж йому на коліна так, щоб живіт дивився вгору, до стелі. Тепер залишається тільки вигнути спину, як кішечка, щоб він не міг відірвати очей від власного, не телевізійного, шоу.

3. Візьми його з собою, коли підеш купувати собі нову білизну. Те, що він буде бачити на тобі всі ці мереживні штучки, але не зможе їх тут же зняти, подіє на нього, як бомба уповільненої дії. Вдома тебе чекає секс-феєрверк!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не варто робити, щоб зацікавити хлопця?

4. На вечірці, куди ви прийшли удвох, теж можна трохи побешкетувати. Вибравши момент, пригорнися до нього і прошепоти на вушко щось на кшталт: "Я сьогодні в нових стрінгах. Хочеш подивитися на них трошки пізніше?". Потім сховайся в натовпі гостей.

5. Готуй йому вечерю в обтягуючій спідниці, напівпрозорій блузі і туфлях на підборах. Не дозволяй йому торкатися тебе до того моменту, поки не буде з'їдений десерт.

6. Одного разу спробуй лягти в ліжко не в затишній піжамі, а в сексуальних чорних панчохах (чи треба говорити, що на тобі повинні бути надіті тільки вони і більше нічого?).

7. Коли ви обидва на роботі, відправ йому фото своїх ніжок або декольте - супроводжувати це послання листом не обов'язково.

8. У розпал зими дістань свій найсексуальніший купальник і примір його перед бойфрендом з абсолютно невинним виглядом, щоб просто перевірити, як він на тобі сидить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 02.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1914

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: