Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 ознак, що ти йому подобаєшся

5 ознак, що ти йому подобаєшся

Ви ловите себе на тому, що думаєте про нього частіше, ніж про інших знайомих. Але робити перший крок ви не ризикуєте: раптом ви йому байдужа? Називаємо очевидні ознаки того, що ви йому подобаєтеся!

erty7u8.jpg (186.42 Kb)
У розмові він часто використовує ваше ім'я.
Якщо ви подобаєтеся чоловікові, звук вашого імені для нього - найприємніша музика, адже це ваше ім'я! Тому він вживає його якомога частіше: йому приємно вимовляти ваше ім'я.

Прагне доторкнутися до вас.
Це може бути абсолютно невинний дотик, на кшталт зіткнення плечима або рукостискання при зустрічі. Можливо, за допомогою тактильного контакту, який не сприймається нашим суспільством як посягання, чоловік намагається скоротити фізичну дистанцію між вами. А можливо, дотик до вас йому настільки приємно, що він не може втриматися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не варто робити, щоб зацікавити хлопця?
 
Ігнорує інших жінок, коли ви поруч.
Де б ви не знаходилися - в офісних кімнаті або на вечірці, - чоловік ніби не помічає оточуючих вас жінок. Якщо він в даний момент захоплений саме вами, він абсолютно спокійно не зверне уваги на відвертий флірт з боку співрозмовниці. Звичайно, якщо ця співрозмовниця - не ви.
 
Його в першу чергу хвилює ваша реакція.
Якщо ви в компанії, і ваш чоловік щось розповідає іншим, він в першу чергу дивиться на вас: оцінили ви його гумор, чи сподобалося вам те, що він сказав? Розповідаючи всім, він дивиться на вас.

Його друзі і знайомі запитують у вас про нього.
Можливо, вони вже давно "одружили" вас в своїх розмовах і плітках про вас, а можливо, задаючи такі питання, намагаються підштовхнути вас один до одного. Подумайте: напевно, навколишні бачать, що ви можете стати ідеальною парою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 05.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1915

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: