Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 ідей для жаркої ночі

5 ідей для жаркої ночі

Ось кілька способів поглянути на звичні ласки під новим кутом і оживити свій інтимний репертуар.

rtyuiolpiu.jpg (1.44 Kb)
1. Фантазуйте і пишіть
Візьміть папір, ручку і складіть список тих місць, де ви хотіли б зайнятися коханням. На даху, в літаку, в батискафі, в Грецькому залі Ермітажу або під стінами Барад-Дура? Не важливо, наскільки ваші мрії здійсненні - важливо, що ви разом фантазуєте про секс, а це здорово заводить.

2. Ах, ноги
Багато чоловіків зізнаються, що жінки недооцінюють роль своїх чарівних доглянутих ніжок в еротичних іграх. Це треба виправити! Одягни що-небудь спокусливо коротке, попроси коханого помасажувати твої ікри - і не дивуйся, якщо його руки рушать вище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ситуацій, які він ніколи тобі не пробачить

3. Солодка моя
Зав'яжи партнеру очі. Візьми мед, сироп або згущене молоко і нанеси солодку масу на кілька точок свого тіла. Нехай хлопець покриває поцілунками твою шкіру, поки не знайде всі солодкі точки.

4. Домашнє відео
Відчуйте себе порно-зірками і зробіть це перед об'єктивом аматорської відеокамери (або зніміть себе на телефон). Не обов'язково зберігати цей запис, якщо боїтеся, що він може потрапити в чужі руки. Можете навіть не дивитися, якщо не любите своє відеозображення, або навмисне залишити мало світла, щоб те, що відбувається швидше вгадувалося, ніж було чітко видно. Сама думка, що вас знімають, заводить.

5. Бонус: Гаряче меню
Хто знає краще за всіх, що заводить твого чоловіка? Він сам. Прийшли йому добірку посилань на твої улюблені сексуальні поради і запропонуй вибрати, що б він хотів зробити сьогодні вночі - не прогадаєш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 03.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1417

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: