Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 варіантів еротичних ігор для двох

6 варіантів еротичних ігор для двох

Спробуйте і ви!

refgr5gt54r.jpg (226.85 Kb)
1. Сексуальний "морський бій"
Візьміть по листку паперу і намалюйте по два контури тіла: спереду і ззаду. Потім нехай кожен на своєму аркуші відзначить хрестиком по 10 своїх ерогенних зон (чур, що не підглядати!). Сховайте листочки і починайте по черзі вгадувати, цілуючи і погладжуючи один одного.

2. Відверті плани
Візьміть мобільні телефони один одного і заплануйте на завтра "Нагадування" з інтимними побажаннями, наприклад: "Я хочу, щоб ти зробив мені масаж. Але не руками, а членом". На наступний день вони до самого вечора будуть спливати і підстьобувати вашу фантазію, поки ви обидва нарешті доберетеся до спальні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ідей для жаркої ночі

3. Жереб
Нехай кожен напише на невеликих листочках паперу свої бажання і переверне. По черзі витягайте по листочку один одного, як екзаменаційний білет, і виконуйте.

4. Еротична розповідь
Візьми листок паперу і запиши на ньому перший рядок своєї фантазії, наприклад: "Я стою під душем і починаю намалювати себе ароматним милом". Простягни листок партнеру, нехай він продовжить. Наприклад, "Я пробираюся до тебе під душ, встаю у тебе за спиною і починаю гладити груди, одночасно цілуючи тебе в шию". Продовжуйте передавати один одному листочок, додаючи по рядку. А потім здійсніть свій твір в житті.

5. Ніч з "незнайомцем"
Домовтеся з чоловіком або хлопцем зустрітися в барі (клубі, кафе). Ведіть себе так, немов бачите одне одного вперше і тільки-тільки вирішили познайомитися. Дозволь йому до тебе "підкотити" і почати фліртувати з метою затягнути тебе в ліжко. Танцюй з ним так, немов намагаєшся спокусити. Нехай оточуючі подумають про вас погано: головне, щоб вам було добре.

6. Спостерігач
Пригасити світло, увімкніть еротичну музику і підкиньте монетку: хто з вас буде спостерігачем? Той, кому випаде ця роль, сідає зручніше, а другий гравець розташовується на ліжку. Спостерігач віддає розпорядження: що гравцеві робити? Наприклад, зняти щось з одягу, прийняти певну позу, чіпати себе. А сам сидить і насолоджується процесом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 04.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3434

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: