Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Дім і декор, Хобі / 4 круті поради для швидкого прибирання

4 круті поради для швидкого прибирання

Тепер прибирання на вихідних буде у двічі швидшим.

23234rdefr.jpg (267.19 Kb)
Лайфхак 1
Щоб до блиску натерти змішувачі та дзеркала, використовуй спеціальну рукавичку для миття автомобілів - вона не залишить сліди ворсу після себе і добре відполірує поверхні. Тобі не знадобляться додаткові миючі засоби, досить буде просто води. Її вбираюча здатність в 25 разів вище, ніж у звичайної губки і вона як магніт притягує забруднення і утримує їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 поради для ефективної роботи вдома

Лайфхак 2
Звичайна харчова сода стане відмінним миючим засобом, а розбавивши оцет з водою, ти дуже швидко обробиш все скло і дзеркала в квартирі. Для видалення вапняного нальоту досить просто покласти на пляму губку, змочену в оцті на 10 хвилин, і після протерти поверхню насухо.

Лайфхак 3
Для всіх видів прибирання можна використовувати ганчірочки з мікрофібрами - вони дуже м'які, не дряпають поверхню і не залишають розводів. Просто зволоживши серветку, ти зможеш швидко протерти нею всі поверхні без будь-яких засобів і розводів.

Лайфхак 4
Для найскладніших плям є секретна супер зброя - меламінові губки: вони здорово справляються з будь-якими плямами невідомого походження, як ластик, видаляючи їх з поверхні. Особливо в сім'ї, де живуть маленькі дітки, вони просто незамінні.

Джерело: Сosmo.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 10.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1809

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: