Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 3 найпоширеніші чоловічі секс-фантазії

3 найпоширеніші чоловічі секс-фантазії

Три найяскравіші чоловічі фантазії - в нашому матеріалі.

43tgthyruyrtu.jpg (200.35 Kb)
Глибоке горло
90% чоловіків хочуть орального сексу з глибоким проникненням. Навіть якщо партнерка регулярно робить чоловікові мінет, його фантазії все одно є куди розгулятися! У цій фантазії немає нічого дивного - так чоловіки втілюють приховане бажання домінувати і володіти своєю партнеркою повністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що ваші відносини скоро завершаться?

Анальний секс
70% чоловіків мріють про анальний секс. Ми вже досить багато говорили про це - в першу чергу, його приваблює той самий "заборонений плід". Крім того, анальний секс дозволяє йому відчути повний контроль над партнеркою, а це, як ми вже знаємо, одне з найсильніших прихованих бажань. Вид жіночої попи дуже і дуже збуджує, відчуття там зовсім інші, а крім того, для нього це шанс відчути себе "першовідкривачем", якщо це твій перший партнер по анальному сексу.

Секс з двома жінками
70% чоловіків мріють про секс з двома жінками. Для багатьох з них в такій фантазії проявляється бажання новизни, реалізація свого комплексу альфа-самця. І якщо реалізація перших двох фантазій чоловікові для відносин несе тільки плюси і зміцнює їх, а сама жінка отримує задоволення, якщо все робить правильно, то реалізація останнього може серйозно нашкодити відносинам. Якщо у відносинах з'являється хтось третій, а може і четвертий, як, наприклад, в практиках свінгерства, це руйнує інтимність і близькість партнерів, особливо в очах жінки. Тому тричі подумайте, перш ніж запросити до себе в ліжко когось третього.

Джерело: Сosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 13.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2452

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: