Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 порад для ідеальної організації пікніку

6 порад для ідеальної організації пікніку

Наші рекомендації допоможуть вашим веселощам!

regt5e4t646.jpg (446.96 Kb)
1. Чистота
Збираючись на пікнік, подумай про чистоту і гігієну: візьми з собою пакети для сміття, а також серветки. Вологі серветки з бактерицидною дією або дезінфікуючий гель для рук теж будуть дуже до речі. Обов'язково прихопи чисту воду: часто буває потрібно щось сполоснути або помити.

2. Комфорт
Пікнік - якраз порятунок від спеки і пилу, а ось докучливі комахи дійсно можуть зіпсувати будь-яке свято на природі. Придбай заздалегідь спеціальний спрей, який буде тримати на відстані комарів, москітів та іншу жалючу братію. Багато хто використовує також спіраль від комарів, димок якої накриє захисним куполом всю територію пікніка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 круті фільми про літній відпочинок

3. Краса
Багато хто купує тонкі пластикові або картонні тарілки і стаканчики для пікніка прямо по дорозі на природу. І якщо картонний посуд може вважатися менш шкідливим для довкілля, то використання одноразового пластику абсолютно невиправдане.

4. Свіжість
Меню пікніка - це гімн мінімалізму: свіже м'ясо, овочі, нескладні бутерброди і трохи нарізки. Ми радимо не готувати страви для пікніка вдома, адже овочі можуть пустити сік, а бутерброди - размякнуть. Якщо ж їжі ти з собою береш трохи або дорога до місця пікніка далека, а день видався особливо спекотним, то тобі знадобиться сумка-холодильник. У продажу є такі сумки на всі смаки і гаманці. Вони збережуть твої продукти свіжими, а напої - прохолодними.

5. Легкість
До речі, про прохолодних напоях для пікніка: зупини свій вибір на мінеральній воді. Вона чудово втамовує спрагу і нейтралізує наслідки апетиту: адже втриматися від ще однієї порції ароматного шашлику буває так важко!

6. Веселощі
Пікнік - це не просто обід на траві. Це природа, ігри, гарний настрій. Продумай заздалегідь, які забави сподобалися б твоєї компанії: футбол, бадмінтон або, може бути, фрісбі? Головне, щоб місце, яке ти обрала, підходило для улюблених ігор площею і щоб твої рухливі і гучні ігри не заважали іншим відпочивальникам.

Джерело: Сosmo.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 11.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1703

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: