Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 3 позиції для швидкого сексу, які вам точно сподобаються

3 позиції для швидкого сексу, які вам точно сподобаються

Швидкий секс може бути таким же класним для обох партнерів, як і неквапливий - просто вони зовсім різні. Перевага першого - спонтанність і неймовірна пристрасть, досягти якої не можна ні за допомогою прелюдії, ні за допомогою свічок в спальні. Хочеш спробувати? Тоді прийми до уваги наступні суперпози:

ertyjukiyrt6.jpg (178.55 Kb)
Душа в душу
Попроси хлопця намилити тобі спинку, коли будеш приймати душ, а можеш просто покликати його в ванну і почати яку-небудь невинна розмова, дозволяючи йому милуватися тобою в душі. Запропонуй йому приєднатися, починаючи з ніг, намиль його, попести руками його пеніс і груди, після чого поміняйтесь ролями. Можеш скористатися насадкою для душа, розташувавши її між своїми стегнами і направивши струмінь води в потрібне місце. Доведіть один одного до нестями і щасливого кінця - цього ранку ви підете на роботу не тільки чистими, але і щасливими.

1-soapyshowerbuddy_1.jpg (51.43 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секс-ситуацій, які знайомі кожній дівчині

Wakeup call
Так круто ранок у твого бойфренда не розпочиналося раніше ніколи: акуратно і тихо зніми з нього ковдру, і почни цілувати стегна, ноги, низ живота і пеніс. Коли він прокинеться, не кажучи ні слова, сядь зверху і введи його пеніс в себе. Руки партнера можеш направляти туди, куди тобі хочеться - на свій клітор, талію або груди.

2-wordlesswakeup_1.jpg (30.18 Kb)

Рекламна пауза
Вибравши момент, коли партнер зручно влаштується в кріслі, щоб подивитися кіно. Сядь йому на коліна, почни тертися всім тілом про його тіло - до цього моменту він вже гарантовано забуде про "Піратів Карибського моря". Потім залишається зняти з себе і з нього одяг, щоб перейти до більш активних дій. Ця поза, варіація на тему наїзниці, дає тобі простір для фантазії - ти можеш тримати ноги на одному рівні, або закинути одну з них на підлокітник крісла. Хлопець в цей час може тебе підтримувати і направляти, а ти міцно обіймаєш його за шию, щоб не втратити рівноваги. Відчуття будуть такими класними, що ви обидва "впораєтеся" за рекламну паузу.

3-seventhinningsex_1.jpg (40.59 Kb)

Джерело: cosmo.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 14.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1821

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: