Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 речей, які зрозуміє лише самотня дівчина

7 речей, які зрозуміє лише самотня дівчина

Ось що варто цінувати під час самотності!

34234rfrg45t.jpg (284.73 Kb)
На самоті є своя принадність.
Спочатку непросто буває залишитися наодинці зі своїми думками, але з часом розумієш: у тебе з'явилася можливість все як слід обміркувати, прийти до потрібних висновків, розібратися у власних почуттях. Починаєш краще розуміти себе і людей.

Освоюєш мистецтво відвідування вечірок і інших заходів без супутника.
Спершу йти кудись одній страшнувато, але потім ти розправляєш крила і вчишся спілкуватися з людьми самостійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 плюсів високого хлопця

Вчишся цінувати дружбу.
У тих, хто обружений або з кимось зустрічається, звичайно, теж є друзі, але коли ти одна, у тебе є час на зустрічі з людьми і ти можеш міцніше з кимось подружитися. Принадність дружби в тому, що ти як і раніше можеш бути з кимось душевно близька, але без того болю і зобов'язань, які пов'язані з любовними відносинами. До того ж, коханий може бути один, а друзів стільки, скільки хочеш.

Ти можеш зайнятися собою.
Тепер ніхто не заважає тобі приділяти увагу своїм інтересам і особистісному зростанню, а це так важливо - бути собою. Ти можеш приймати рішення, не озираючись на свою другу половину, і йти куди тобі заманеться - хоч на концерт улюбленої групи, хоч на концептуальне чорно-біле авторське кіно.

Розумієш, що в житті є щось ще, крім відносин, побачень, любовних переживань.
Будь-хто скаже, що життя - це щось більше, ніж твоя друга половина, і що світ на ньому клином не зійшовся, але треба відійти на достатню відстань, щоб ніякий "він" не затуляв тобі весь інший світ. Так, кохана людина - це важлива частина існування, але не єдина.

Вчишся сама вирішувати свої проблеми.
Спочатку здається, що ти ні з чим не можеш впоратися і проблеми поховали тебе з головою, а допомогти-то й нікому. Але потім ти якось їх потроху розгрібати, і це таке приємне відчуття - коли сама вішаєш поличку, усуваєш засмічення в раковині і береш себе в руки після сімейної трагедії, так і не виплакавшись ні на чиєму плечі ... Ти стаєш сильнішою, і це здорово .

Ти нарешті розумієш, що тобі насправді потрібно від партнера.
Якщо стрибати з одних відносин в інші, як з вогню та в полум'я, то можеш щось випустити з уваги. Побувши одна, ти розумієш, які якості по-справжньому цінуєш в людях. Це не означає, що потрібно задирати планку все вище і вище: ти вирішуєш, що для тебе важливо в особистості того, хто буде поруч, і з чим ти в змозі змиритися.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 09.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1618

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: