Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 переваг сексу у довготривалих відносинах

5 переваг сексу у довготривалих відносинах

Чи можливо відкрити в партнері нові грані і зберегти гостроту перших ночей через роки спільного життя? Експерти впевнені, що так. Так які ж переваги має секс в тривалих відносинах?

087y6trgh.jpg (205.78 Kb)
1. Ми знаємо один одного
Шлях до хорошого сексу може зайняти роки. Зміна партнера найчастіше означає, що доведеться починати все заново. У довгострокових відносинах стрес йде (ми звикаємо прокидатися поруч з одною і тою же людиною). Всі наші уразливості і незграбності, які ми спочатку намагаємося замаскувати, рано чи пізно стануть видні.
 
2. Ми можемо експериментувати
Довіра особливо важлива, коли справа доходить до сексу. Чим більше ви довіряєте своєму партнеру, тим легше бути собою. Зробити це можна, тільки звільнившись від заборон і сором'язливості. Постійні відносини дають той рівень безпеки, який дозволяє відкриватися, не боячись осуду і нерозуміння.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 причин болю під час сексу

3. Ми можемо займатися цим по-швидкому
Коли ми займалися цим сотні разів, кожна нова близькість перестає бути настільки хвилюючою, як в перші місяці після початку відносин. Але в цьому є своя принадність - ми можемо не ставитися до сексу занадто серйозно. І займатися ним коли хочеться, без попереднього плану, романтичної обстановки і внутрішнього настрою.
 
4. Ми відкриваємо для себе справжню близькість
Ви можете займатися шаленим сексом з незнайомцем, але потім повернетеся в порожній будинок, і це буде вже не так здорово. Більшість жінок, з якими я стикалася в своїй практиці, в кінцевому підсумку жадають знайти того, з ким можна не тільки випробувати оргазм, але і поговорити, подуріти, поділитися сокровенним.
 
5. Ми переживаємо всі проблеми разом
Коли ви молоді, у вас багато сексуальної енергії, і тіло слухається вас, але будьте готові до того, що це не завжди буде так. Якщо у вас є партнер, який любить і підтримує вас, у вас більше шансів протистояти випробуванням, які приносить життя, і врешті-решт знайти нові джерела задоволення, про які ви навіть не підозрювали.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 08.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1096

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: