Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 видів сексу, які варто спробувати усім парам

6 видів сексу, які варто спробувати усім парам

Ось вони усі - обирай для сьогоднішнього вечора той, що більше до смаку!

vgergfre.jpg (194.83 Kb)
1. Солодкий і неквапливий
Якщо ви нікуди не поспішаєте і часу - вагон, то чому б не вдатися грунтовним, душевним і натхненним заняттям любов'ю, які подарують вам справжнє відчуття близькості? Наскільки це буде чуттєво, залежить не стільки від того, де це робити (не обов'язково вдаватися до любові в драпірованому оксамитовому будуарі), скільки від того, наскільки усвідомлено ви насолоджуєтеся процесом. Не поспішайте, розтягуйте задоволення, досліджуйте кожен сантиметр тіла одне одного, смакуйте кожну хвилину, проведену в обіймах коханої людини.

2. Секс "по-швидкому"
Це як землетрус. Сплеск адреналіну, почуття через край, енергія так і б'є. Це не тільки можливість дати вихід своєї пристрасті, але і спосіб зробити комплімент партнеру. Хай бачить, як ти його хочеш. До того ж, якщо він втомився і у нього був важкий день, це відповідний прийом для зняття стресу. Іноді чоловікові хочеться не поспішати і насолодитися близькістю, а іноді - просто зняти напругу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 моментів зближення з новим бойфрендом

3. Зручний секс
Ніхто не може харчуватися одними спеціями: потрібна і їжа простіша. Так і в ліжку. Іноді хочеться чогось сякого, а іноді - простого сексу в зручній позі і без жодних хитрощів. Може, це не одна з тих ночей, яку згадуєш все життя, і не щось хвилююче, зате приємне і не напружує.

4. Дикий, пристрасний, тваринний секс
Первісний і неприборканий, він будить сусідів, лякає домашніх тварин і розносить на друзки ліжко. Чим голосніше ви стогнете і сильніше звивається від пристрасті, тим краще. Відмінна поза для цього різновиду сполучення - "доггі-стайл". Схопи його за руки і оберни їх навколо своєї талії; тим самим ти даси чоловікові зрозуміти, як сильно хочеш, щоб він продовжував свої рухи. Тримай голову опущеною - так ти розслабишся спину і зможеш енергійніше рухати тазом.

5. Покірність
Використовуй природну схильність чоловіка завойовувати. Якщо він відчуває себе володарем ситуації, він - на коні. У твоїй награній покірності - твоя сила і найсильніший спосіб його завести. Під час прелюдії розведи ноги і закинь руки за голову, взявшись за подушку або спинку ліжка, щоб все твоє тіло чекало його пестощів. Дозволь йому увійти в тебе і підніми ноги вгору, розвівши їх так широко, як тільки зможеш. Це дасть йому простір для будь-яких маневрів і дозволить здійснювати будь-які рухи - глибокі фрикції або неглибокі поштовхи.

6. Жіноча домінація
Якщо зазвичай він - той, хто сексуально атакує тебе, пора для різноманітності помінятися ролями. Але по-справжньому захоплюючий наскок на партнера у тебе вийде тоді, коли це бажання буде не награним і ти й справді забажаєш взяти кермо влади в свої руки.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 06.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1923

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: