Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 ознак, що ви знайшли "свого" хлопця

5 ознак, що ви знайшли "свого" хлопця

Якщо ви відчуваєте те ж саме - знайте, що зробили правильний вибір.

ju8y7tyiuhj.jpg (221.02 Kb)
Ви злегка розчарувалися в партнері
Виявляється, у нього є недоліки! Ви це помітили приблизно на другому році шлюбу, і тоді це для вас було справжнім потрясінням. Ви-то закохувалися в ідеального принца, в лицаря без страху і докору! А він, виявляється, буває боягуз. І не завжди розуміє гумор. А ще не читає ніяких книг, окрім фантастики!
Поспішаємо вас заспокоїти: ваша любов до нього не пройшла, вона ... тільки народилася! Божевільна закоханість, густо замішана на гормонах, поступилася місцем зрілому почуттю. Якщо ви готові прийняти чоловіка з усіма його недоліками, згодні мати від нього дітей і довіряєте йому винесення сміття, ви любите цього чоловіка.

Він багато чому вас навчив
Раніше ви вважали, що вашої ідеальної фігури досить для щастя в любові. А зараз раптом виявляєте, що навчилися бути терплячою. Ви освоїли нелегкий процес пришивання ґудзиків і прасування брюк, крім того, ви хоч і зрідка, але визнаєте, що чоловік таки правий. У справжніх стосунках так і буває: ви збагачуєте один одного і вчитеся один у одного. Так і має бути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 переваг сексу у довготривалих відносинах
 
Ви не боїтеся здатися дурною
Наодинці зі своїм чоловіком ви розмовляєте про що завгодно, іноді навіть не відстежуючи озвучених вами тем. Тільки що обурювалися погодою, потім перескочили на начальника, а після помітили жирну пляму на оббивці дивана. Так, така балаканина може дратувати вашого чоловіка, але для вас вона може служити вищим проявом до нього довіри. Ви не боїтеся, що він засміє вас, що обірве різким зауваженням.

Вам боляче, коли боляче йому
Може, ви просто сильно засмучуєтеся і телефонуйте за п'ять разів на день, якщо він пішов на роботу застудженим. Або ви фізично відчуваєте біль в животі, коли він отруївся неякісним оселедцем. У будь-якому випадку, якщо він нездоровий, то це відбивається на вас.

Ваш секс став помітно спокійнішим
Ви не збуджуєтеся, як раніше, при одній появі чоловіка на порозі квартири. Ви не відчуваєте наполегливого бажання поцілувати його, коли ви вечеряєте на кухні. Правда, коли ви усамітнюєтеся в спальні і починаєте займатися сексом, то отримуєте максимум задоволення. Вам комфортно з вашим чоловіком і просто спати, і займатися сексом.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 08.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1757

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: