Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 плюсів кохання на відстані

6 плюсів кохання на відстані

Ось які позитивні сторони такого кохання...

gverrt54ty65y567.jpg (228.13 Kb)
1. Ви вмієте бути відвертими одне з одним і все обговорювати, як ніхто інший.
Оскільки ви позбавлені можливості просто валятися поруч на дивані, дивлячись телевізор, або жувати попкорн в кіно, вам доводиться багато розмовляти. Розповідати один одному про свої думки, почуття і мріях, вислуховувати ... І це чудово.

2. У вас в принципі більше тем для розмови.
Той, хто поруч, і так знає, що відбувається в твоєму житті, а далекому коханому ти можеш дати повний звіт про минулий день, і ви висите на телефоні годинами, але все одно не встигаєте розповісти все.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 речей, які варто пам'ятати в шлюбі

3. У тебе є своє власне життя.
Звичайно, ти була б рада проводити час з коханим, але іноді хочеться побути на самоті або зайнятися власними справами і хобі. А так тобі не треба "відпрошуватися" у нього, щоб посидіти з дівчатами, і ти не відчуваєш себе винуватою через те, що не взяла його з собою. Або через те, що хлопець змушений позіхати через тебе в опері.

4. Все ліжко - твоє.
Звичайно, ти з радістю проміняла б це на сон в обіймах коханого, і все-таки є своя принадність у тому, щоб не битися за ковдру.

5. У вас є додатковий привід для подорожей.
Як часто ми сидимо і думаємо: "Ех, махнути б зараз в Одесу" Або в Карпати. Але немає достатньо сильного стимулу. А зустрічі з коханим - стимул відмінний, і ви регулярно їздите, щоб один одного побачити. І влаштовуєте один одному екскурсії по місту.

6. У тебе завжди є те, чого можна чекати з нетерпінням.
Очікування чогось хорошого прикрашає життя. Звичайна пара ризикує загрузнути в рутині, а ви рахуєте дні до зустрічі. І кожна зустріч перетворюється в довгоочікуване свято.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 14.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1213

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: