Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 8 речей, які він хоче знати, але соромиться спитати

8 речей, які він хоче знати, але соромиться спитати

Ось що насправді його хвилює.

njhuo7t8fuvg.jpg (194.45 Kb)
Чому ти насправді вирішила зустрічатися з ним?
Він тобі насправді подобається? Або ти схопилася за першого, хто тебе запросив на побачення?

Чи не перетворишся ти в божевільну фурію кілька місяців потому?
Деякі дівчата здаються такими милими і лагідними, а потім починають влаштовувати істерики, якщо він не подзвонив вчасно, кидатися в нього предметами під час суперечки.

Що у тебе насправді за сім'я?
Навряд чи він дізнається про це найближчим часом. Але якщо у вас серйозні плани, непогано б знати, з ким справу маєш. Зрештою, одного разу твої рідні можуть стати і його сім'єю. Чи є у тебе дядечко, який розповідає непристойні анекдоти на всіх сімейних урочистостях?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити свій шлюб щасливим?

Цей вечір закінчиться поцілунком?
Гаразд, давай відверто: цей вечір закінчиться божевільним сексом? Якби він знав заздалегідь, він, може бути, так не нервував ... Тільки уяви, приходиш на перше побачення і викладаєш: сьогодні ти мене просто проводиш, наступного разу - поцілуєш, а рівно через місяць ми займемося спонтанним сексом на столі. Трохи дивно, так?

Скількох хлопців ти кинула?
Якщо багато - це тривожний дзвіночок. Або ти не розбираєшся в людях і метушишся, коли вже надто пізно, або твоя любов недовговічна і тобі швидко встигає вся ця справа набриднути. Чи не повториться ця історія і на цей раз?

Шукаєш ти серйозних відносин або просто хочеш приємно час провести?
Безпосередньо запитати - образишся, а як себе вести - незрозуміло. Можливо, він би погодився на будь-яку із запропонованих схем, але ось яку лінію поведінки йому вибрати?

Наскільки ти сексуальна?
Спочатку більшість намагається викластися на повну котушку, щоб один одному сподобатися (і на хвилі свіжої закоханості). А потім все залежить від того, наскільки кожному з двох секс потрібен в принципі. Що, якщо ваші темпераменти не збігаються і йому потрібно набагато більше або менше, ніж тобі? Від цього багато що залежить.

Чи любиш ти все ще свого колишнього?
А раптом ти використовуєш цього хлопця, щоб помститися (втішитися, поправити свою самооцінку), а потім повернешся до колишніх відносин?

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 11.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1619

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: