Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Дім і декор / 5 золотих правил прибирання

5 золотих правил прибирання

Прибирання – не надто натхненна справа. Щоб збадьоритись, візьміть за правило кілька порад.

4228_soblyusti-chistotu-v-dome.jpg (33.33 Kb)
1. Чим раніше, тим краще! Пам’ятаєте вислів «проблеми треба вирішувати в міру їх виникнення»? Прибирання це теж стосується! Наприклад, зразу ліквідувати пляму від томатного соусу з килиму значно простіше, ніж через кілька днів під час запланованого прибирання. Це ж стосується плям на кухонних поверхнях та в холодильнику.

2. Більш екологічно. Будь-яке забруднення вдома намагайтесь вивести за допомогою бабусиних миючих засобів: соди, оцту, нашатирного спирту. І лише якщо вони виявляться безсилими, переходьте до використання побутової хімії.

3. Почекайте і подивіться. Ви зекономите купу часу і зусиль, якщо нанесете на забруднені місця очищувальні засоби і займетесь іншими справами. Через кілька хвилин засіб подіє, і вам залишиться лише стерти пляму серветкою.

4. Зверху донизу! Прибираючи, першим ділом увімкніть веселу музику! Побачите, прибирати в її темпі легко і просто. Витріть пил з люстр. Потім переходьте до вікон та шпалер, після цього – до меблів, наприкінці, до підлоги. В такому випадку пил, який ви змітаєте, небуде осідати там, де ви вже прибрали.

5. По порядку. Нехай будь-яка ваша дія поширюється на всі кімнати: спочатку всюди підметіть і пройдіться пилесосом, потім витріть пил, після цього зробіть вологе прибирання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 15.09.2014
Автор: Роксолана
Переглядів: 5725

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: