Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 7 ознак того, що він по вуха закохався в тебе

7 ознак того, що він по вуха закохався в тебе

Любить, не любить, любить, не любить…Так і квітів не напасешся. Краще подивитися на вірні ознаки того, що твій новий хлопець закоханий.

1i4l1eci337r7pxc8n5q.jpg (46.42 Kb)
Професійна "сваха" Метью Хассі розповідає про те, які ж ознаки у поведінці чоловіка можна вважати аргументами того, що він від тебе сходить з розуму.

Підтримує зоровий контакт під час інтиму

Якщо хлопець займається коханням з дівчиною, яку кохає, то він буде виражати свої почуття та емоції у відкриту: у формі поцілунків та зорового контакту.

Він підштовхує ваші стосунки вперед

Якщо хлопець по-справжньому закоханий, то він автоматично відчуває впевненість і його страх перед відповідальністю за спільне майбутнє слабшає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки розкрили свою головну фантазію

Він стає милим та ніжним

Навіть найбрутальніші та суворі хлопці почнуть проявляти ніжність та турботу, коли зрозуміють, що закохані. Це виявляється у звичайних обіймах та поцілунках.

Він знайомить тебе з близькими

Коли серце хлопця сповнене найніжніших почутті ,він хоче аби про них дізналися всі. Він може запросити тебе на сімейну вечерю, або на прогулянку із друзями.

Він проводить багато вільного часу з тобою

Раніше ви зустрічались тільки для романтичного побачення, але тепер він хоче бути з тобою постійно? Вітаємо, ти зайняла дуже важливе місце в його житті.

Він намагається зробити тебе щасливою

Він хоче знати про тебе все: що ти любиш, що – ні, яку музику слухаєш, що читаєш , куди ходиш і т.д. Це все йому важливо знати ,аби потім пропонувати тобі різні варіанти проводження часу.

Якщо усі ці ознаки притаманні твоєму хлопцеві, можеш бути впевнена – ти в його голові засіла надовго, а отже і в серці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:15, 26.09.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4637

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: