Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 7 кроків, щоб оживити кохання

7 кроків, щоб оживити кохання

Програма-максимум для того, щоб твій п'ятий рік з бойфрендом відчувався, як перший.

p_35358_1_gallerybig.jpg (26.04 Kb)
Якби нам потрібно було обрати одну істину про відносини, то ми б сказали: "З часом вони зміняться. І тільки від тебе з твоїм чоловіком залежить, в який бік".

Ми не беремося прогнозувати, по якій траєкторії буде розвиватися твій роман, але вважаємо за необхідне запропонувати тобі якісні та дієві способи для підтримки та пожвавлення кохання.

Заведи пристрасну інтригу (зі своїм партнером)

Спробуй уявити, що поруч з тобою - не твій «законний» хлопець, з яким ви разом вже не перший рік, а чоловік, роман з яким незабаром закінчиться. Віддавайся пристрасті так, ніби вона - щось заборонене, але дуже бажана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жіночі помилки у спілкуванні з чоловіками

Налякай рутину

Психологічні дослідження показали, що новий, лякаючий досвід і наступний за ним сплеск адреналіну, позитивно впливає на стосунки, відкриваючи в них "друге дихання". Це можуть бути якісь екстремальні вчинки, страшні атракціони, стрибки з парашутом тощо.

Пліч-о-пліч

Якщо американські гірки - не твій варіант, то спільні фізичні тренування з хлопцем володіють приблизно таким же ефектом, а заодно і покращують фігуру. Почніть з пробіжки в парку, уроку сальси або катання на ковзанах - викид гормонів щастя і мінімальна доза адреналіну чарівним чином вплинуть на ваше лібідо і повернуть в спальню колишню пристрасть.

Мрій про майбутнє

Ви можете фантазувати про спільну відпустку, переїзд в нове місто, весілля чи купівлю будинку. Головне, не обмежувати себе в мріях і придумувати щось особливе для вас двох - нехай це буде будиночок на Фіджі чи літо в Парижі. Коли ви з хлопцем будете по-справжньому насолоджуватися цими розмовами, з'явиться відчуття, що майбутнє належить вам і буде саме таким, як ви того захочете. Це чудово оживляє відносини і робить їх більш романтичними.

Поділися своїми цілями

Напевно твій хлопець знає, що ти мрієш стати відомою художницею чи пробігти марафон. Так само і ти в курсі його цілей і пріоритетів у житті. Але важливо також розмовляти і про те, як ви збираєтеся досягти цих цілей, які кроки будете робити.

Змагайся

За час, проведений разом, ви з хлопцем стали справжньою командою, але в малих дозах конкуренція збуджує не гірше кращих афродизіаків! Знайди способи, щоб позмагатися зі своїм чоловіком в "мирній обстановці" - партія в покер, гонки на картингах чи гра в дартс цілком підійдуть.

Став питання

Коли з моменту першого побачення пройшов вже не один рік, може здатися, що ти знаєш про свого партнера абсолютно все. Не надто сексуально, так? Тим не менш, вивчати один одного ніколи не пізно - більш того, це необхідно, якщо ти хочеш зберегти свою любов надовго. Можна знайти онлайн-тести і опитувальники для пар в інтернеті, сходити на лекцію по відносинам або просто провести ніч, задаючи один одному питання і відверто на них відповідаючи. "Що ти любив їсти в дитинстві найбільше?", "Яким був твій найкращий у житті секс?", "Кого ти підтримуєш - Аністон або Джолі?" - Навіть дурні на перший погляд питання доречні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 14.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3298

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: