Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Психологія / 7 істин, які ми хочемо розповісти нашим чоловікам

7 істин, які ми хочемо розповісти нашим чоловікам

Чоловіки, не поспішайте бігти шукати керівництва до взаємодії із жінками, гуглити "чого хоче жінка" та ламати голову, про що ж ми думаємо. Існують речі, які ми так відчайдушно хочемо до вас донести, але найчастіше ви нас не чуєте.

jmefo5wwvzy.jpg (32.58 Kb)
Тому ми підготували своєрідний лист від імені жінок, який присвячуємо чоловікам.
Отже, по пунктах:

1. Іноді тобі потрібно просто вислухати нас.

Коли ми скаржимося на своїх подруг, що заздрять нашому з тобою роману або обурюємося з приводу хамської поведінки касира в магазині, то не чекаємо, що ти одразу ж кинешся вирішувати ці проблеми за нас. Ми просто хочемо висловитися і розраховуємо на розуміння, не більше.

2. Нас вчили, що потрібно грати в ігри, щоб побудувати стосунки з чоловіком.

Не злися, якщо дівчина не робить перший крок - можливо, вона просто чекає його від тебе і хоче здатися недоступною. Нам часто розбивали серце - і це навчило нас блефувати.

flirt-v-zhizni-zhenschinyi-i-muzhchinyi.jpg (25.92 Kb)

3. Ми не хочемо відразу ж виходити за тебе заміж.

Міф про те, що з самого початку відносин всі дівчата намагаються затягнути чоловіка під вінець доставив всім нам багато неприємностей. Іноді ми боїмося зобов'язань не менше, ніж ти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На що чоловіки ладні проміняти близькість

4. Епіляція - це зовсім не весело.

Ти дійсно думаєш, що настільки ідеальна лінія бікіні і бездоганно гладкі ноги - заслуга природи, а не витончене випробування болем? Ми - не дельфіни, тому будь ласка, висловлювали своє захоплення нашої ніжною шкірою вголос, щоб хоч якось компенсувати ці щомісячні страждання.

5. Ми хочемо, щоб ти сам хотів робити щось для нас.

Так, ми могли б попросити тебе про чудовий букет із китайських троянд і отримати його, але ми хочемо, щоб ти здогадувався про це сам. Бо купити собі квіти ми можемо й самі, а отримати знак уваги від тебе - безцінне.

cl7aguqucjk.jpg (32.73 Kb)

6. Ми довго збираємося, бо це для нас те саме, що спа-ритуал.

Прийняти душ з маслом, повільно нанести на шкіру ароматне молочко, зробити маску для всього, що тільки можна - це додає нам енергії і впевненості в собі. Косметичні бренди роблять занадто класні б'юті-продукти (можеш називати це просто "крем") - просто неможливо встояти.

7. Ми любимо тебе, дуже любимо.

Інакше б уже давно кинули спроби знайти спільну мову з інопланетним істотою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 09.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3069

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: