Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 шкідливих звичок у ліжку

5 шкідливих звичок у ліжку

Нікому не хочеться зажити слави поганої коханки. Але у більшості дівчат є деякі шкідливі звички в ліжку, які саме таких коханок з нас і роблять. Сьогодні розглядаємо і боремося з найпопулярнішими помилками під час близькості.

maxresdefault123.jpg (20.17 Kb)
№1 Колода

Відсутність емоційності, холодність, відстороненість - іноді у чоловіків в принципі створюється враження, що жінка займається з ним сексом з жалю чи робить йому ласку, лягаючи в одне ліжко. Дівчата, не хочете сексу - не займайтеся їм! Це краще, ніж взаімонасильство один над одним.

2. Безініціативність

Чоловіки люблять контролювати, але це не означає, що ти не в силах зробити його щасливим. А адже це так просто! Поцілуй його тоді, коли він менше всього це очікує, погладь під сорочкою, зніми її і осідлай в кінці кінців!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 моментів у стосунках, яким хлопці не надають значення

№3. Сором

Повірте, розкріпачена жінка, яка любить себе, завжди буде бажана. Її хочеться і цілувати, і облизувати, і займатися з нею сексом - чи то секс традиційний, або оральний. Починай з малого - ходи по квартирі без одягу, розглядай себе в дзеркало. Як тільки ти позбудешся сорому, ти почнеш отримувати максимум задоволення від сексу, а чоловік захоче тобі його доставляти. У будь-яких формах.

№4. Страх нового

"Моя дівчина занадто консервативна в сексі", - скаржаться чоловіки. Але ж подумай сама - немає нічого більш нудного, ніж дівчина, яка робить в ліжку п'ять років поспіль одне й те саме. Міняй не тільки пози, але і час заняття сексом. Традиційно займаєтеся цим вночі? Відкрийте штори і займіться сексом вранці при денному світлі. Чому б не здивувати чоловіка і не здивуватися самій?

№ 5. Мовчання

Найбільше чоловіка під час заняття сексом заводять звуки. Адже немає нічого більш спокусливого і бажаного, ніж дівчина, якій він може принести задоволення. Чоловік повинен знати, що тобі з ним добре. Показуй всі свої емоції - стогни, дай свободу своєму тілу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 14.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3334

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: