Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 15 способів звабити хлопця

15 способів звабити хлопця

Незалежно від того, як давно ти разом зі своїм бойфрендом - місяць або десять років, наші експерти знають класні способи спокушання. Спробуй будь-який з них і спостерігай за тим, як чоловік тане у твоїх руках.

25187_15255.gif (80.01 Kb)
1. Приєднайся до бойфренда в душі, заздалегідь надівши тільки білу футболку і нічого більше. Після того, як ти промокнеш, він відчує себе в першому ряду на конкурсі сексуальних мокрих майок.

2. Коли ви дивитеся телевізор, ляж йому на коліна так, щоб живіт дивився вгору, до стелі. Тепер залишається тільки вигнути спину, як кішечка, щоб він не міг відірвати очей від власного "шоу".

3. Візьми його з собою, коли підеш купувати собі нову білизну. Те, що він буде бачити на тобі всі ці мереживні штучки, але не зможе їх тут же зняти, подіє на нього, як бомба сповільненої дії.

seduce7.jpg (64. Kb)

4. На вечірці, куди ви прийшли вдвох, теж можна трохи побешкетувати. Вибравши момент, пригорнися до нього і прошепочи на вушко щось на зразок: "Я сьогодні в нових стрінгах. Хочеш подивитися на них трошки пізніше?". Потім сховайся в натовпі гостей.

5. Готуй йому вечерю в облягаючій спідниці, напівпрозорій блузі і туфлях на підборах. Не дозволяй йому торкатись до тебе, поки не буде з'їдений десерт.

6. Одного разу спробуй лягти в ліжко не в затишній піжамі, а в сексуальних чорних панчішках (сподіваємо, не треба говорити, що на тобі повинні бути одягнуті тільки вони і більше нічого?).

7. Коли ви обидва на роботі, відправ йому фото своїх ніжок або декольте - супроводжувати це послання листом не обов'язково.

seduce3.jpg (61.95 Kb)

8. У розпал зими дістань свій найсексуальніший купальник і приміряй його перед бойфрендом з абсолютно невинним виглядом, щоб просто перевірити, як він на тобі сидить.

9. Просто напиши йому смс такого змісту: "Сьогодні ввечері вдома на тебе чекає сюрприз ...;)".

10. Набризкай трохи мускусного парфуму на своє волосся і збери його у хвіст. Коли коханий опиниться в безпосередній близькості від тебе, розпусти їх - сексуальний аромат пробудить у ньому неабияку пристрасть.

11. Замов капучино і "ненавмисно" залиш трохи пінки на своїх губах. Потім злижи її кінчиком язика - у хлопців це викликає дуже пікантні асоціації.

12. Збираючись вранці на роботу, пробіжи повз нього в сексуальній білизні і туфельках, прикидаючись дуже зайнятою.

13. Зніми трусики, одягни коротку спідницю і випередити його, піднімаючись по сходах. Цей чудовий вид не залишить його байдужим.

secude.jpg (59.21 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярні міфі про інтим

14. Під час прелюдії скажи своєму бойфренду, що сьогодні йому заборонено чіпати тебе руками. Про губи, язик і інші частини тіла ти нічого не говорила!

15. Дістань з холодильника ескімо, пригости свого хлопця. Не квапся, коли прийде твоя черга ласувати солодким морозивом - нехай він помилується твоїм язичком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 18.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 5566

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: